Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Shanks'ın görünen adamları Amiral,Yonkou farketmez kime topluca girişseler ezer geçer o adamlar.Öyle imajları var onların:a:
Hacı ben diğer Amiral'lere karşı öyle düşünüyorum. Ama Akainu sıkıntı bir adam. He tabi tam seviyeleri görmedik. Neyse şimdilik net konuşmayayım o zaman.

@serimu
Hacı dediğim gibi pek emin değilim bu konuda. Neyse gördüğümüz zaman güçlerini yorumlarız. Şu an net konuşmamakta fayda var.:D Kendi açımdan...

Law fazlalıkları aldı diyorsun, Belki Dof'ta BB gibi değişik bi vucuda sahipti :a: Şeytan göz teorisi mi vardı bi ara :oleyo2:
Law bir şey yapamadı. Yaptığını da yine Luffy sayesinde yaptı. Yaptığı saldırıyı iyileştirmese Dof zaten Luffy'nin fazla dövüşmesine gerek kalmazdı. Bildiğin health bastı adam işte.

Law bir şey yapamadı. Yaptığını da yine Luffy sayesinde yaptı. Yaptığı saldırıyı iyileştirmese Dof zaten direk Luffy'nin fazla dövüşmesine gerek kalmazdı. Bildiğin health bastı adam işte.
Adam içten yanmalı motora döndü nasıl bişey yapamadı :) Dof'un yaptığı sadece kapanma noktasına gelen fanın altına soğutucu koyma ki bi işe yaramaz o iş laptoptan oyun oynayanlar bilir :oleyo2:
Law'ın tek başına yapmadığı kısmında haklısın Law tek başına bişey yapmadı ama şunu unutma Dof ağlayan prensesi kesecekken Luffy tek başına oraya gitmedi yanlış hatırlamıyorsam Law'dan yardım aldı :bilmem:

@Millennium Wizard hiç sorma ya benimde bi kiloya yakın göbek çıktı spor falan hak getire kurtulamıyorum en iyisi bi ara Law'a uğrayayım.

Adam içten yanmalı motora döndü nasıl bişey yapamadı :) Dof'un yaptığı sadece kapanma noktasına gelen fanın altına soğutu koyma ki bi işe yaramaz o iş laptoptan oyun oynayanlar bilir :oleyo2:
Law'ın tek başına yapmadığı kısmında haklısın Law tek başına bişey yapmadı ama şunu unutma Dof ağlayan prensesi kesecekken Luffy tek başına oraya gitmedi yanlış hatırlamıyorsam Law'dan yardım aldı :bilmem:

@Millennium Wizard hiç sorma ya benimde bi kiloya yakın göbek çıktı spor falan hak getire kurtulamıyorum en iyisi bi ara Law'a uğrayayım.
Law'ın onu gönderdiğine dair bir emare yok. Hem gönderse bile bu neyi gösteriyor ne anlama geliyor? Zaten birilerini kurtaracak diye o durumlara düşmüyor mu Luffy?:S

İçten yanmalı motora WB dönmüştür. Ve çok net bir biçimde o yaranın WB gibi bir efsaneyi ne hallere soktuğu her defasında gösterildi. Yine diyorum Dof WB'den daha mı dayanıklı? Bir cevaplamadın şu soruyu? :D

Law'ın onu gönderdiğine dair bir emare yok. Hem gönderse bile bu neyi gösteriyor ne anlama geliyor? Zaten birilerini kurtaracak diye o durumlara düşmüyor mu Luffy?:S

İçten yanmalı motora WB dönmüştür. Ve çok net bir biçimde o yaranın WB gibi bir efsaneyi ne hallere soktuğu her defasında gösterildi. Yine diyorum Dof WB'den daha mı dayanıklı? Bir cevaplamadın şu soruyu? :D
Cevapladım ya o soruyu :D WB düşmedi Dof düştü kaybetti o olayı. Law'ın göndermesi Luffy yardım almadan bi ağlak prensesi bile kurtaramayacak anlamına geliyor ki bence öyle bişey vardı ya yokmuydu :bilmem:

Eh gösterilen şey şuydu.Wb tüm saldırıları hedef tahtası gibi aldı.Önceden bisento ile karşılıyordu magma meteor vs.Ancak sıradan denizciler ve koramiraller bile mızrak geçirmeye başladı adama.Top mermisi olsun aklına ne gelirse.Tabii kalp teklemesi olayı Dof'un mevzudan çok daha ciddi.Aldığı yaralar da daha ciddi ama Dof'un olayı da azımsanacak şey değil.

Doflamingo da aynı şekilde.Alabileceği bütün saldırıları yiyip durmaya başladı.Ne eskisi gibi bir savuşturma ne de meyveyle karşılama yapabildi.Luffy güçlü demeyin Law karşısında da böyleydi.Köprüde uzatmadan tokatladığı adam her saldırısında başarılı olmaya başladı.Acaba bir düşünün niye ? Hiç düşündünüz mü ?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık