Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

@Sir Crocodile Garp'ı Dragon ve Luffy üzerinden aklayamazsın :bilmem:

@Erkan12 adamın otoriteye falan baş kaldırdığı yok sadece intikam arayışında her sıradan vatandaş gibi intikam arıyor işin çıkış noktası ve Law'ın verdığı noktanın sebebi intikam.

Garp'ı tanımlayacak bi kişilik özelliği verin kabul edeyim
Law'ı tanımlayacak bi kişilik özelliği verin onuda kabule deyim...
Aklamıyorum ki demek istediğimi hala anlamamışsın :/

Seride bir bakıma "insan insandır" teması işleniyor. Teach'in kötü karakter olarak verilmesi biraz da bundan. D bile olsa sonuçta insan doğası bu.

D'lerin genel olarak ortak özellikleri özgürlüğüne düşkün olmaları ve zorlu bir hayat yaşamaları.
Ben Teach'in neden KK olmak istediğini merak ediyorum. Marvel'ın kötü karakterleri gibi dünyayı karanlığa boğmak istiyorum muhabbetine girmez umarım. O muhabbet Doflamingo sama ile birlikte demode oldu.

@RedTeroR Orta Asya'da Türk kelimesi Güç , Kuvvet anlamına geliyor. Senin anlayışına göre kuvvetli güçlü olamayan bir kimse Türk olamaz. Demem o dur ki her ırkın her canlının kötüsü iyisi , güçlüsü zayıfı , eksiği fazlası olan vardır. Hernekadar eleştirdiğin benim örnek verdiğim yerden farklı birşey olsada mantıklar bağdaşıyor.

Ahahaaha Saboya bak bee,daha veletken Hacki tokatlamış,Kuma ya falan artislik yapıyor.Zorodan daha çok zorladğı kesin :) :).

@RedTeroR Orta Asya'da Türk kelimesi Güç , Kuvvet anlamına geliyor. Senin anlayışına göre kuvvetli güçlü olamayan bir kimse Türk olamaz. Demem o dur ki her ırkın her canlının kötüsü iyisi , güçlüsü zayıfı , eksiği fazlası olan vardır. Hernekadar eleştirdiğin benim örnek verdiğim yerden farklı birşey olsada mantıklar bağdaşıyor.
Tamam işte Garp ve Law zayıf dandik olan D'lerden :good:
Diğerleri kadar sıradışı yada keskin değiller, Bi jaguar düşün öleceğini bile bile ilk ve son anında güle oynaya ölüme gidiyor Laaw planı bitince oturup ağlıyor, bi Garp düşün yada düşünme salla onu :oleyo2:
BB Çıkarcı bi adam ilk anından son anına kadar böyle ve o çıkarı korumak için herşeyi yapar yalan söyler, kendini acındırır, kaçar yada savaşır duruma göre değişir.Hayaline ulaşmaya çalışır.
Luffy özgür ruhlu ve nakamaları için güle oynaya ölebilecek biri
Ace keza arkadaşlarını arkada bırakmamak yada herhangi bi sebepten kaçmayarak güle oynaya ölebilir.
Roger aynı şekilde

Garp ve Law dandik gösterilenler arasında.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık