One Piece'in en güzel kadınını sevmeyenler varmış
Op un en güzel tescilli kadını Hancock laOne Piece'in en güzel kadınını sevmeyenler varmış
Güzellik göreceli bişey :/
Öyle de Oda öyle söyleyince bende öyle yazdım bana göre de güzel değil yani ..Güzellik göreceli bişey :/
Ölecekti ama ? Ki magellanin zehrinin 1 damlasi neler yapiyor yani kiyaslanamaz benceBu bir devi bile anında öldürebilecek kadar güçlü bir zehir. Ama Luffy sadece bilincini kaybediyor o bağışıklık sayesinde.
Yani sıvama falan yok @twei sen hayırdır?
Ne en güzeli ben mi yanlış görüyorum.En seksisi denebilir belki ama o kemerli burnuyla en güzel falan olamaz Robin,baştan kaybediyor.Güzellik denilince Nami ve Hancock çok daha güzeldir hatta Alvida da öyledir.One Piece'in en güzel kadınını sevmeyenler varmış
Güzellik dediğin en seksi olanında değilmidirNe en güzeli ben mi yanlış görüyorum.En seksisi denebilir belki ama o kemerli burnuyla en güzel falan olamaz Robin,baştan kaybediyor.Güzellik denilince Nami ve Hancock çok daha güzeldir hatta Alvida da öyledir.
Yoo değildir.Güzellik yarışmalarında ona mı bakıyorlar sence.İkisi birarada bulunabilir de bulunmayabilir de.Bence Robinde bulunmuyor.Güzellik dediğin en seksi olanında değilmidir
Katılmıyorum, çekici olan güzeldir itici olan çirkinYoo değildir.Güzellik yarışmalarında ona mı bakıyorlar sence.İkisi birarada bulunabilir de bulunmayabilir de.Bence Robinde bulunmuyor.
En başta önemli olan yüz güzelliğidir.O konuda Robin bana göre pek iyi sayılmaz diğerlerine göre.Katılmıyorum, çekici olan güzeldir itici olan çirkin