Ama zorlanirlardi baya kayıpta verirlerdi.
Ama zorlanirlardi baya kayıpta verirlerdi.
Bence deAma zorlanirlardi baya kayıpta verirlerdi.
http://4.bp.blogspot.com/_QJMeKCBepxg/TUPDaxwBzgI/AAAAAAAAAi8/Xkjsq89ZP9M/s1600/Akainus+Face.PNGSugar'ı salacaksınız MF a yanında da onu koruyacak biri bitti gitti. Herkes oyuncak ...
Eee bu güçlü olmadığı anlamına mı geliyor yani.Ne zaman meyveler ayrı düşünülmeye başlandı.Onu Trebol'ün fiziksel gücü ile yaptığını sanmıyorum. Meyvesinin esneme özelliği sayesinde yapıyor büyük ihtimalle. Bi nevi Hisoka'nın nen yeteneği gibi.
Dofy-Law-Sugar kombosunun alamayacağı kişi yok.Sugar'ı salacaksınız MF a yanında da onu koruyacak biri bitti gitti. Herkes oyuncak ...
MF2ye kim gelirse gelsin sonuç değişmezdi. Shichiler savaşmadı ve Vergo gibi belkide güçlü bir sürü adam çağrılmadı. WB-Shanks ittifakı gelse bile denizciler alırdı. Fuji-Greenbull gibi adam buluyorlar ise MF zamanı da takviye yaparlardı veya CP0'dan yardım gelirdi.I
İçinde tabi yoksa diğer türlüsü mantıksız olur. Benim dedigim. Ekstra olarak Luffy şu anki halinde + tayfası ve filosu da yanında + Law + Inu + Neko
Aynen Oda da durup durup meyve çıkartıyor. Bu meyveyi Mf de çıkartsaydın ya işte donanma kazanacak.Bir de Wb ölecek dengeler değişecek. İşte Teach ondan meyve çalacak. Falan filenDofy-Law-Sugar kombosunun alamayacağı kişi yok.
MF2ye kim gelirse gelsin sonuç değişmezdi. Shichiler savaşmadı ve Vergo gibi belkide güçlü bir sürü adam çağrılmadı. WB-Shanks ittifakı gelse bile denizciler alırdı. Fuji-Greenbull gibi adam buluyorlar ise MF zamanı da takviye yaparlardı veya CP0'dan yardım gelirdi.
Ben sadece fiziksel olarak o kadar güçlü olmayabilir dedim. Totalde güçlü değil demedim :TEee bu güçlü olmadığı anlamına mı geliyor yani.Ne zaman meyveler ayrı düşünülmeye başlandı.
O kargaşada Law + Sugar kombosu adaya oyuncak dükkanı açar Wapol'u batırırlardı.Sugar'ı salacaksınız MF a yanında da onu koruyacak biri bitti gitti. Herkes oyuncak ...
Magma adama dokunacak, onuda geçtim eli yanmadan oyuncağa çevirecek.http://4.bp.blogspot.com/_QJMeKCBepxg/TUPDaxwBzgI/AAAAAAAAAi8/Xkjsq89ZP9M/s1600/Akainus+Face.PNG
Bu sahnede elinde bisento yerine sugar olsa akainu şimdi oyuncak mağazasında sahibini bekliyordu.