Kaido misal orda.Yanlis ornek oldu pardon..Çıkar. Tam Kaido'luk iş.
Kaido misal orda.Yanlis ornek oldu pardon..Çıkar. Tam Kaido'luk iş.
Tayfa fasulye diyorsun yani.Teach tek marineforda gidip wbnin meyveyi nasil alirdi.Luffy enies lobbyden nasil cikti.Tayfayi kaptanin amacina giden arac olarak goruyorsun heraldr ama one piece bana oyle bir izlenim birakmiyor nakama denilen kavram benim icin yeterli.Olusum veya orgut olmanin bir anlami kalmiyor o zaman.En guclunun kaptan olmasi gerekiyor zaten.Luffynin arlong parkta dedikleride var ayrica.Çıksada çıkmasada farketmiyor, adamlar çok güçlü. Kaido tek başına etrafta takılıyor, karşısına çıkanı dövüyor, Kid - Hawkins - Apoo'ya yaptığı gibi. Tayfasına ihtiyacı bile yok.
Ace vs. BB dövüşünde, BB tayfasının hiç bir önemi yoktu, BB kazanamazsa tayfasıda yenilecekti.
Tartışmayı kaçırdım ben. Kim dedi ki bunları? :/Roger'in sağ kolu ortada adamlar tayfa hikaye diyor, BB'nin tayfa kurmak için yediği haltlar ortada adamlar tayfa hikaye diyor, Mihawk denizlerdeki en büyük güç müttefik toplamak insanları yanına çekmektir demiş adamlar tayfa hikaye diyor
Yonkouları tanrı sanan arkadaşlarTartışmayı kaçırdım ben. Kim dedi ki bunları? :/
Baktım şimdi. Yonkou'yu Yonkou yapan asıl şey kaptanlarıdır demişler sadece. Tayfayı yok saymamışlar. :SYonkouları tanrı sanan arkadaşlar
Mesajından pek bişey anlamadım.Baktım şimdi. Yonkou'yu Yonkou yapan asıl şey kaptanlarıdır demişler sadece. Tayfayı yok saymamışlar. :S
Yani diyorum ki Wb tayfasından Wb'yi çıkarıp başlarına Marco seviyesi bir adam verirsen onların Yonkouluğu çakma olur.Mesajından pek bişey anlamadım.
Yonkouyu yonkou yapan asıl şey kaptansa tayfaya ne gerek var ? Kendi başına asıl zaten
Öyle zaten, kimsenin Shanks'ın tayfasını övdüğünü gördün mü, asıl ön planda olan Shanks, Kaido ve Big Mom, tayfası övülürken bile kaptanından dolayı övülüyor bu adamlar.Mesajından pek bişey anlamadım.
Yonkouyu yonkou yapan asıl şey kaptansa tayfaya ne gerek var ? Kendi başına asıl zaten
Yanlış düşünüyorsun ve anlamıyorum bu düşünceyi cidden.Yani diyorum ki Wb tayfasından Wb'yi çıkarıp başlarına Marco seviyesi bir adam verirsen onların Yonkouluğu çakma olur.