Oda her arc bazi karakterleri yuceltip bazilarini yerer.Marinefordda ise mihawkin bir misyonu olmadigi icin yerilmesi veya ovulmesi pek sikinti degil.Mihawkin seride bir agirligi olacagi arc gelince seviyesini net olarak goruruz diye dusunuyorum.
Sürekli vurgulandı demedim.Biri onun hakkında yorum yaptığında bahsedilen ilk şeylerden biri işte bu anormallik.Zaten adam ilk gözüktüğü arcda bunun lafı geçiyor.Birde Mf'de Marco tarafından değiniliyor işte. Ama Zoro hakkında biri yorum yaptığında böyle şeyler duymuyoruz.Çöpleride demiyorum,ensesi kalınlarda değinmiyor buna.Onlar, yanında adamları da olduğu için söyleniyordu diye hatırlıyorum. Onun dışında anormallik hakkında sürekli vurgulamalari ben hatirlayamadim?
Attığın sayfada not var yalnız. Onlar tayfası diye not düşmüşler.Sürekli vurgulandı demedim.Biri onun hakkında yorum yaptığında bahsedilen ilk şeylerden biri işte bu anormallik.Zaten adam ilk gözüktüğü arcda bunun lafı geçiyor.Birde Mf'de Marco tarafından değiniliyor işte. Ama Zoro hakkında biri yorum yaptığında böyle şeyler duymuyoruz.Çöpleride demiyorum,ensesi kalınlarda değinmiyor buna.
Birde Luffy ile Zoro Jayada Teach'in tayfasını hiç görmüyor.Daha doğrusu onun tayfası olduğunu bilmiyorlar diye biliyorum.Ama Zoro bi düzeltme yapıyor orada.O değil,onlar.Namide tayfası mı vardı diye soruyor.
Çevirmen notu gibi bişey o :/Attığın sayfada not var yalnız. Onlar tayfası diye not düşmüşler.
Detaylı olunca ben Türkçeye geçince anlaşılamadı o yüzden açıklama yaptılar diye düşündüm.Çevirmen notu gibi bişey o :/
Biliyoruzda konuşuyoruz