Haoshoku haki boru.
Luffy'deki daha da boru.
Aslında Luffy de çöp.
Luffy'deki daha da boru.
Aslında Luffy de çöp.
Zoro'yu Luffy ile kıyaslama gafletine sakın düşme.Helal sana Hızır gibi yetiştin.Şimdi artık gönül rahatlığıyla Zoro>Luffy diyebilirim.
Aynen ama cidden çok uçuk bi güç ya adam Dof'a doğru düzgün darbe vuramazken,G4 açıp şehir turuna çıkartıyor.gene geldi şu g4 muhabbeti
G4 olmasa Luffy bi hiç. B.hakisini de Zolo aşar zaten kılıçlar da antisi.gene geldi şu g4 muhabbeti
Zoro bence aşhüra ile daha beterini yapardı çünkü kılıç teknikleri daha bitirici.Aynen ama cidden çok uçuk bi güç ya adam Dof'a doğru düzgün darbe vuramazken,G4 açıp şehir turuna çıkartıyor.
Senin vesilenle gaflet batağından kurtulduk sağ ol.Zoro'yu Luffy ile kıyaslama gafletine sakın düşme.
Uçuk değil g3 mantığıyla aynı. Kocaman handikapı var tekniğin ve zamanla düzelecek. Ben asıl mantıksızlığı şurada ararım. Sen 2 yıl eğitim yap ve bu teknik çoktan mükemmelleşmiş olmasın. Tekniği son gün mü buldu nedir. G4 luffy den bağımsız bir şey değil, son saniyede gelen bir power up değil teknik bu. Zoro nun ashurası da teknik ki bunu daha sonradan kullanarak kanıtladı. Ayrıca o ana kadar luffy de fazla zarar görmedi bunu da belirtmek gerekirAynen ama cidden çok uçuk bi güç ya adam Dof'a doğru düzgün darbe vuramazken,G4 açıp şehir turuna çıkartıyor.
Doğru yol bizim işimiz.Zoro >= Kaido.Senin vesilenle gaflet batağından kurtulduk sağ ol.
neyse ki fazla dahil olmuyorum böyle şeylereG4 olmasa Luffy bi hiç. B.hakisini de Zolo aşar zaten kılıçlar da antisi.
sidik yarışına devam xd