Yoruma bakar :TAma yanlış mı söyledim
Ne garpmış hikayesi bitmedi önemsizinGarp emekli olduktan sonra yeni nesili egitmeye baslamisti.Bence ileride garp'in yetistirdigi ozel bi tim karsimiza cikacak.Basinda da coby ve helmeppo olur
O alıntıladığın arkadaşa fazla takma troll havasında dolaşıyor burada.Ne garpmış hikayesi bitmedi önemsizin
Seri sonuna kadar da bitmeyecek gibi gorunuyorNe garpmış hikayesi bitmedi önemsizin
1.5 amiral dediğin zaten KK'lik be usta.Öyle değil mi?Sadece fiziksel güç yönünden bakarsak ben diyorum. :/ G4'ün saf gücü amirallerinkinden oldukça fazla.
Bana niye diyorsun bunu?Ben arkadaşın dediğini devam ettiriyorum sadece.1.5 amiral nasıl bir tabir yahu neye tekabül ediyor ? yonkou yarısı ? kk lığa beş kala ? merak içerisindeyim
Arkadaşım ben sana Marco meyvesi ile B. hakinin eksiğini kapatıyor diyorum sen kalkmış bana gelmiş B. hakisi düşük Marco aptal diyorsun.Ben işi olmamıştırda demiyorum ayriyetten.Marco beyinsizin önde gideni olduğu için b.haki ile hiç işi olmamış,haklısın hatta Teach ananas kafasını patlatırcasına döverken b.hakisi çok düşük olduğundan savunma yapmaya fırsatı bile olmamıştır haklısın yani.
G4 kullandığı süre boyunca amirali döver deniyor ki buna katılıyorum.Amirali dövüyorsa bariz güçlü olması gerekir bende 1.5 dedim az bile demişim hatta.
Kardeşim sen takma onlar konuşur konuşur giderler .Marco alır diyeni mi alırsın, Sabo alır diyeni mi alırsın. 2 tane gereksiz marco fanı var zaten onlar yapıyo çoğu zamanda bana karşıt yaptıkları belli. Arada laf sokunca kaldıramadılar tabi. İşin kötü tarafı zamanında beni sinirlendirmek için Hancock'a sürekli goca memeli diyenler vardı alışığım böyle şeylere
Aokiji zaten "henuz bizim icin hazir degilsin" diyerek vurguyu yaptiSon savaş eğer Hükümete karşı olursa böyle bir sahne görebiliriz tabi sonuç eskisi gibi mi olur bilemem.
Subliminal.Bunlar hep uluminatiToei iş başında