Serideki yeri Tsuru gibi olur mu demek istedim. Düşünceni merak ettim. Hani yanındada Smoker var Luffy'nin Garp'ı falan diyen var.Tsuru ne olur mu? Gerçi onun olur tarafı da kalmamış ya.
Serideki yeri Tsuru gibi olur mu demek istedim. Düşünceni merak ettim. Hani yanındada Smoker var Luffy'nin Garp'ı falan diyen var.Tsuru ne olur mu? Gerçi onun olur tarafı da kalmamış ya.
O bence başka bir amiral olur.Smoker Luffynin Garp'ı, Coby de Sengokusu olur.Serideki yeri Tsuru gibi olur mu demek istedim. Düşünceni merak ettim. Hani yanındada Smoker var Luffy'nin Garp'ı falan diyen var.
Hmm anladım. Buggy hakkında ne düşünüyorsun? Çok severim ben.O bence başka bir amiral olur.Smoker Luffynin Garp'ı, Coby de Sengokusu olur.
Bende severim şansızlığını yendi sonunda.Bence ileride tayfası sayesinde Yonkou bile olabilir.Hmm anladım. Buggy hakkında ne düşünüyorsun? Çok severim ben.
Güzel cevaplar. Benden beleşe uçak bileti kazandın iyi yolculuklar.Bende severim şansızlığını yendi sonunda.Bence ileride tayfası sayesinde Yonkou bile olabilir.
Bunu bekliyodumGüzel cevaplar. Bende beleşe uçak bileti kazandın iyi yolculuklar.
Erkek dusmanligindan girdin fiziksel ozelliklere ah diyerek ciktin kendini belli ettin, tebrikler.Neyse
Aynen ya Namiyi kişiliğini hiç sevmiyorum ama fiziki olarak ah
Hem az da olsa Zoro'nun ne seviyede olduğunu dair sinyal görürdük, Vergo neyse de Monet'e yazık oldu. O nasıl bir kendini adamışlık öyle, en çok onun hikayesini merak etmiştim ama öğrenmek nasip olmadı.Vergo kolay gitmedi ki zaten.Dove dove az kalsin smokerla lawi oldurecekti.O vs olsa tabiki de zevkli olur.2 delikanli reisin kapismasi.Tum dunya adamlik carpismasindan etkilenir sekli degisirdi