Ben de toplantıyı basacaklarını düşünüyorum.Dragon CP ekibini Baltigo'a çekip yemledi , toplantıyı basacak hükümetin.
Çokta değil hükümet krallıkları önemsemiyor.Tek CP çekse bile o toplantı için özel önlem alınmış olabilir önemli bir toplantı sonuçta.
Kutsallardan da o toplantiya katilanlar olabilirÇokta değil hükümet krallıkları önemsemiyor.
En son toplantıda sadece krallar vardı. Zaten açıklamasında da öyle yazıyor :/Kutsallardan da o toplantiya katilanlar olabilir
Yemin ediyorum en çok dayak yemesini istediğim kişidir Kizaru,şunu Allah rızası için biri dövsede. rahatlasak.Şu Apoo ve Kizaru dayak yesin ya. Ama böyle adam gibi yesin. Arc bossu gibi ağzı yüzü kaymış görek ya çok istiyorum bunu. Tam dövmelikler :/ ''Abi vurma'' diye kollarını siper etsinler yüzlerine Ne keyifli olurdu beee.
Ne demek.eyvallah çok sağolasın
Çemçuk ağzının yüzünde o korkuyu görmek istiyorum ya :/Yemin ediyorum en çok dayak yemesini istediğim kişidir Kizaru,şunu Allah rızası için biri dövsede. rahatlasak.
Şu Apoo ve Kizaru dayak yesin ya. Ama böyle adam gibi yesin. Arc bossu gibi ağzı yüzü kaymış görek ya çok istiyorum bunu. Tam dövmelikler :/ ''Abi vurma'' diye kollarını siper etsinler yüzlerine Ne keyifli olurdu beee.
Siz yeter ki isteyin :/Yemin ediyorum en çok dayak yemesini istediğim kişidir Kizaru,şunu Allah rızası için biri dövsede. rahatlasak.