Asıl takındığın bu tavırla senin banlanmaman çok acı
Sen benim haksız yere, sırf fikirleri benimle örtüşmüyor ve yazdıkları zoruma gidiyor diye birinin banlanmasını talep ettiğimi gördün mü ? Kendine gel Mugiwara Boy!
@Monkey D. Luffy
Anladım kardeşim demek istediğini. Hak da veriyorum sana. Ama işte bu üslup olayı forumda sadece bana has olan bir şey değil. Bir taraf tahrik edince birilerinin sesi çıkmıyor, tahrik eden tarafın sesi çıksa bile iplenmiyor. Forumda ilk değilim, biliyorum yani bu mevzuyu yakinen. Ancak forumun diğer kesimi tahrik edilince hemen sesler yükselmeye başlıyor ve banlar havada uçuşuyor. Hoş olmayan tavır aslında bu çift taraflı davranış sisteminde yatıyor. Gerçi son zamanlarda yöneticilerden dolayı böyle bir şeye şahit olmadım Allah var. Ancak bu sefer yöneticilerin yapmadığı bu davranışı üyeler sergiliyor. Netice itibariyle bu çift taraflı davranış şeklinin kimin tarafından uygulandığının bir önemi kalmıyor. Sorun kişilerde değil, çift taraflılıkta çünkü. Gönül ister ki herkes birbirine güzel güzel yazsın çizsin ama olay genelde basma kuyruğuma basarım kuyruğuna şeklinde devam ediyor. Üzücü ama gerçek bu ne yazık ki
Edit: Mesela şu kendisiyle hiçbir alakam olmayan
@Vaas Montenegro nickli şahıs. Bildiği tek şey üzerime oynamak. Artık nasıl bir kuyruk acısı varsa... Kendisinden benimle alakalı bir yorum yapmamasını rica edicem.