Luffy ağzını yüzünü kırdı.Bir şey söylemek istemiyorum yoksa sabaha kadar tartışırız.
Harcanması gerekiyordu Croco'nun harcandı.
Luffy ağzını yüzünü kırdı.Bir şey söylemek istemiyorum yoksa sabaha kadar tartışırız.
Adam tartismanin en basinda bunu anlatmaya calisiyodu.Nereye cektiniz konuyuBöyle de canımı yeeeee. Ama Luffy'nin galibiyetine gölge düşürürsen kalbimi kırarsın.
Adaş mesele Croco 2 kere yendi falan değil, yılların korsanı yüksek seviye bir adam 1 değil 1000 kere de dövüşler kazanmalıydı. Genin Naruto'nun Jonin bir adamı yenmesi gibi bir olay.Croco luffyi 2 sefer yendi.Luffy croco yu 1 sefer yendi.Insanlar neden hep croco vs luffyde luffy yendi diyorlar bi turlu anlamadim.Hadi luffy olduresiye yense croco sadece tokatlasa tamamda adam luffy i 2 kere olumun dosegine yatirdi.Birinde pell digerinde sansi tarafindan kurtuldu.3.rauntta luffy alinca hemen winner oluyo
Sana göre öyle olsunLuffy ağzını yüzünü kırdı.
İşte senin bu dediğin Op'un tamamına ters. Tayfadan herkes kaç yıllık adamları devirdi. Usopp bile devirdi la.Adaş mesele Croco 2 kere yendi falan değil, yılların korsanı yüksek seviye bir adam 1 değil 1000 kere de dövüşler kazanmalıydı. Genin Naruto'nun Jonin bir adamı yenmesi gibi bir olay.
O gozle bakilmiyo olaya iste.Genel olarak dedim luffy 1-2 kere yenilse olecekken baskasi tarafindan kurtariliyo(ki benim icin burasi sorun degil) ama luffy son rauntta yendigi zaman winner luffy oluyo.Hani bi taraf kesin olse tamam da rakibi luffyi ne hale soktuysa luffy onu en fazla o hale sokabiliyoAdaş mesele Croco 2 kere yendi falan değil, yılların korsanı yüksek seviye bir adam 1 değil 1000 kere de dövüşler kazanmalıydı. Genin Naruto'nun Jonin bir adamı yenmesi gibi bir olay.
Aşırı derecede kaptırmışlar kendilerini özellikle bazılarıİşte senin bu dediğin Op'un tamamına ters. Tayfadan herkes kaç yıllık adamları devirdi. Usopp bile devirdi la.
Şu okuduğunuz serinin 15 yaşındaki veletlere satılan shounen dergide çıkan bir seri olduğunu unutmayın gözünüzü seveyim. Çok ilginç tartışmalar dönüyor cidden.
Luffy-Croco adamdır.Bir şey söylemek istemiyorum yoksa sabaha kadar tartışırız.
Genç Luffy'nin yenmesinde sıkıntı yok. Sorun sonrasındaki güç dengesizliğinde. Croro o kadar güçsüz olamaz, hadi oldu, PX'e tüm tayfa beraber dalıyor. 2 sene geçiyor trio Px tekliyor. Şimdi geçmişe bakınca Croro dayanıklılığın PX etmediği de ortada, bu adam teklik bir seviye oluyor. Luffy defalarca falan vurdu olayını es geçiyorum.İşte senin bu dediğin Op'un tamamına ters. Tayfadan herkes kaç yıllık adamları devirdi. Usopp bile devirdi la.
Şu okuduğunuz serinin 15 yaşındaki veletlere satılan shounen dergide çıkan bir seri olduğunu unutmayın gözünüzü seveyim. Çok ilginç tartışmalar dönüyor cidden.