Bu olay abartılıyor, ben de katılıyorum sana. Ama bazı dövüşleri olacak onları tek başına yapması gerekecek. Mesela Teach dövüşü bunlardan biri.Roger'ın kaç tane dövüşünü gördük ki yardım almadığını düşünüyorsunuz?
Seri sonunda Luffy kendine "korsan" diyen herkesi geçer. Zoro eli kılıç tutan herkesi geçer. Sanji... Sanji de kendine ''romantik" diyen herkesi geçer.
@KeKoo-dA-KINGGG;))
Az Luffy'nin hikayesinden kurgu yap. Sonuçta kimse doğuştan çok güçlü olarak doğmuyor. Roger'ın da yolu jenerasyonundan birileriyle kesişmiştir. Mesela Oden gibi. Durum böyleyken Luffy'nin pek hüsumeti olmadığı ama çevresindekiler hüsumeti olduğu bu yüzden onun da karışması gereken dövüşleri oluyor. En bariz örnekleri Enel ile Doflamingo. Enel mesela aslında Wiper düşmanı diyebileceğimiz biriydi. Doflamingo'da Law'ın. Luffy'nin onunla sadece ben dövüşeceğim demeye de hakkı yok. Zaten Wiper ile Law'ın da umutları kırılana kadar pes edene kadar da Luffy tam olarak bossların karşısına çıkarılmamıştır.
Luffy'nin kendini kanıtlaması gereken dövüşler olacaktır. Bunların başında Teach geliyor.
Son düzenleme: