Şarapnelli falan yollasada farketmez. Akıllı telleri ile bulup çıkarır ve diker. Doflamingo'nun meyvesinin yeteneğini çok küçümsüyorsun.Öldükten sonra neyle yapıyor kalbi. Uzun pıçak yollar Usopp, kalbinden girer sırtından çıkar.
Şarapnelli falan yollasada farketmez. Akıllı telleri ile bulup çıkarır ve diker. Doflamingo'nun meyvesinin yeteneğini çok küçümsüyorsun.Öldükten sonra neyle yapıyor kalbi. Uzun pıçak yollar Usopp, kalbinden girer sırtından çıkar.
Kairoseki pıçak ama, meyvesiyle ani müdahale yapamayacak. Oracıkta ruhunu teslim eder.Şarapnelli falan yollasada farketmez. Akıllı telleri ile bulup çıkarır ve diker. Doflamingo'nun meyvesinin yeteneğini çok küçümsüyorsun.
Ölmesini bu kadar çok istiyorsan diyecek birşeyim yok.Kairoseki pıçak ama, meyvesiyle ani müdahale yapamayacak. Oracıkta ruhunu teslim eder.
Aynen algilayislar farklı.Bu sıvamadan çok ödüllendirme gibi olur yalnız. Algılayışlar farklı ellllam
Benim gözümün önünden geçiyorda kötü oluyorumTüm olaylar bittiğinde. Tayfadan herkesin kendi hayatına doğru yol alacağı sahneler ne efsane olurdu :/
Onların hayatı birbirleri, dağılmazlar. Hele Luffy yaşarken hiçbiri dağılamaz.Tüm olaylar bittiğinde. Tayfadan herkesin kendi hayatına doğru yol alacağı sahneler ne efsane olurdu :/
Bayağı zorlu olacak. 2 seride başıma geldi zordu doğrusu.Benim gözümün önünden geçiyorda kötü oluyorum
Tayfanın dağılmasını hiç istemem.
Umarım dağılmazlar İçlerinden herhangi birisinin ölmesinden daha acı verici oluyor çünkü öyle.Onların hayatı birbirleri, dağılmazlar. Hele Luffy yaşarken hiçbiri dağılamaz.
Roger tayfasının dağılışını hayal ettim bir an. Bir de onlar kaptanlarının ölümünü gördü.Bayağı zorlu olacak. 2 seride başıma geldi zordu doğrusu.
OP'da kadro geniş olduğundan iyice zorlu olacaktır.
Umarım dağılmazlar İçlerinden herhangi birisinin ölmesinden daha acı verici oluyor çünkü öyle.