yok 700 bölüm olsun da iyi şeyler göstersin demişsin de 700 geçtik 800 göreceğiz o bakımdan söyledimKısmetse 3 seneye diyorsun yani , artık arc ı yapıldığı zamanda ölürüz herhalde![]()
yok 700 bölüm olsun da iyi şeyler göstersin demişsin de 700 geçtik 800 göreceğiz o bakımdan söyledimKısmetse 3 seneye diyorsun yani , artık arc ı yapıldığı zamanda ölürüz herhalde![]()
Dur daha animesi çıkmadı :/ Pek umudum yok ama belki... :/
Hatırlatayım dedim.Yapan eleman harika bir iş çıkarmış animeden daha etkileyici. :/
Düşünmeye bile gerek yok anime kesinlikle beklentilerimizi karşılamayacak. :/ Bari sırf o bölüm için HxH,Bleach yönetmenlerinden falan birisini getirseler keşke.Dur daha animesi çıkmadı :/ Pek umudum yok ama belki... :/
No.Düşünmeye bile gerek yok anime kesinlikle beklentilerimizi karşılamayacak. :/ Bari sırf o bölüm için HxH,Bleach yönetmenlerinden falan birisini getirseler keşke.HxH ve Bleach'i de izle bu arada.
![]()
Adamın sülalesi raad. Hep derim yaşının verdiği tecrübeyle Borsalino>Sakazuki>Kuzan.30:50
Kizaru the kepçük yan masada oturrur anca.
Tekrar izledim de denizciler nasıl tek sırada durur, görünüyor, Sengoku gibi birinden sonra böyle herkesi adam edecek biri lazımdı zaten Marineye.
Şu Zetto'u arc bossu olarak görseydik tadından yenmezdi.
Shiliew balon çıkacak, dediydi dersin.Shiryu'yu baya güçlü bekliyorum. Ama yine de yenemeyebilir dedim. Yani şüpheliyim bu konuda. Sanmıyorum o tayfada ki herkesi şuan komaya sokar Luffy BB hariç.
BB tek başına tırnaklarıyla kazıyarak oldu o zaman yonkou.İleride BB ile Luffy karşılaştığında Zoroyla kapışacak adam bu Shiliew bence.Genel kanı bu yönde zaten.Bence amiral altı bişey çıkacak.Shiliew balon çıkacak, dediydi dersin.![]()