Doffy Luffy'yi çok fena yaraladı çok güçlü saldırılar yaptı ama hakkını yemeyelim.Hala Doffy handikaplıydı diyenler var.
Bari iki taraf da handikaplı diyin, adil olun azıcık.
Ha bir de Luffy yere yığıldı, Doffy ayaktaydı ayaklarını geçin lütfen. Luffy orada ben 10 dk boyunca Doffy'den korunabilirim demese gene hak verecem size.
Pls
Hmm. Valla bilmiyorum ben direk meyve diye düşündüm.Kılıç tekniği de olabilir sonuçta. Açıklamasına gerek var mı demen saçma
Kinemon ateşi kesiyor? Zoro tornado yapıyor? Ayrıca sen fujinin kılıcını çekmeden yerçekimi uyguladığını ya da meteor düşürdüğünü gördün mü?Meteor düşüren bir kılıç tekniği? Whoaa.
Dof Law'dan bayağı darbe yedi.G-4 kısa süreli olursa Luffy şimdilik kaybeder gibi duruyorMingo alırdı luffyi law olmasa ve kafes olmasa. Düşünsenize aynı anda hep kopyasını kontrol ederek luffy ile savaşıcan hem kafesi tutucan hemde lawla savaşıp büyük hasar alıcan. Teke tekte mingo rahat tokatlar
Rahat tokatlayacak kişi Luffy Luffy'nin daha Dof'a göstermeye layık bulmadığı saldırıları vardır.Onu geçtim.Şu an bize gösterdikleri ile bile Dof Luffy'yi bi tarafını yırtarak anca yener.Mingo alırdı luffyi law olmasa ve kafes olmasa. Düşünsenize aynı anda hep kopyasını kontrol ederek luffy ile savaşıcan hem kafesi tutucan hemde lawla savaşıp büyük hasar alıcan. Teke tekte mingo rahat tokatlar
en baştan ele alırsak g4 ile tokatlar ama o 10 dk süresi girince Mingo kelleyi alır parçalar kasaba satar. Bence başka saldırısı yoktur çünkü olursa saçma olur değilmi? manga yüzünden bir sürü tartışma çıkar Odada bunu yapmaz.Rahat tokatlayacak kişi Luffy Luffy'nin daha Dof'a göstermeye layık bulmadığı saldırıları vardır.Onu geçtim.Şu an bize gösterdikleri ile bile Dof Luffy'yi bi tarafını yırtarak anca yener.
İki ihtimal var. Ya meyveyi kendisi yedi ya da kılıcına yedirdi. Kılıç tekniği falan yok ortada.Kinemon ateşi kesiyor? Zoro tornado yapıyor? Ayrıca sen fujinin kılıcını çekmeden yerçekimi uyguladığını ya da meteor düşürdüğünü gördün mü?
Fanlığın böylesi:/Rahat tokatlayacak kişi Luffy Luffy'nin daha Dof'a göstermeye layık bulmadığı saldırıları vardır.Onu geçtim.Şu an bize gösterdikleri ile bile Dof Luffy'yi bi tarafını yırtarak anca yener.