Ya hacı G4'e geçip direk indirdi mi Dof'u kendi yine patates oldu Dof kalkıp güldü. Luffy'i sırtladılar götürürken Burgess dalıyordu Abisi geldi kurtardı kardeşini hala yardım yok bilmem ne komik duruyor yani o yüzden sende hiç uğraşma
Beni anladığım için mutluyum :/ Adam birebirde net alırdı Luffy'i.Tamam Law'ı aldığı gibi güle oynaya alamazdı ama yine de alırdı.
Luffy alır diyenleri geçtim kendilerince sebebleri var anlayabilirim ama adamın yardım aldığını kabul etmiyorlar.Hepimiz aynı şeyi okuduk ama nasıl Luffy yardım almadı deniliyor hala anlamadım.1001. olsun yazayım Gatz'a bile muhtaç kaldı yahu Gatz'a :/
@Alpamis
Sana dediğim şu Luffy birebirde Doffy'i alamazdı bu sebeble Doffy birçok hata yaptı, ada halkı ayaklandı, savaşçılar, Law, ..... birçok olay yaşandı ve ada kaosa sürüklendi ve Luffy kazandı.Yani ben senaryo yazmıyorum Oda bu şekilde yazıyor.
Benim itirazım Luffy yardım almadı alsa bile daha güçlü denilmesi.Gerçekten birebirde kazanabilir miydi ? Cevap sadece bana göre değil Oda'ya göre de hayır olmalı ki tüm bu olaylar silsilesi neticesinde Doffy yenildi.
Baskı olayı ise demek ki herkeste farklı :/ Ben olsam orada Luffy yerinde gaza gelirdim, Doffy yerinde ise moralim çökerdi.Ama demek ki bu kişiden kişiye değişiyor.İtirazım yok bu konuda sana.