Deniz krallarının sesini duyuyor. Shirahoshi'yi saymazsak, ki o da antik silah zaten , bunlardan başka bir tek Luffy ile Roger vardı bu sesi duyabilen.O ejder olayı fiiler yalnız. Ama başka örnek varsa bilemem ..
Deniz krallarının sesini duyuyor. Shirahoshi'yi saymazsak, ki o da antik silah zaten , bunlardan başka bir tek Luffy ile Roger vardı bu sesi duyabilen.O ejder olayı fiiler yalnız. Ama başka örnek varsa bilemem ..
Ben bu duyma işini hiç sevmedim, çok zorlama olduğunu düşünüyorum. Seçilmiş kişi oldu böyle. Oysa biz Lufy'yi kendi haliyle sevdik. K.Hakide en üst seviye desek, oda olmuyor. Niye birden en üst seviyeye çıkıyor. Roger da meyve çıkmasın, yoksa reenkarne gibi bir şey olacak. Böyle olmasını hiç istemem.Deniz krallarının sesini duyuyor. Shirahoshi'yi saymazsak, ki o da antik silah zaten , bunlardan başka bir tek Luffy ile Roger vardı bu sesi duyabilen.
Roger'da muhtemelen meyve yoktur en azından umarım gomu gomu yoktur. Hiç güzel durmaz.Ben bu duyma işini hiç sevmedim, çok zorlama olduğunu düşünüyorum. Seçilmiş kişi oldu böyle. Oysa biz Lufy'yi kendi haliyle sevdik. K.Hakide en üst seviye desek, oda olmuyor. Niye birden en üst seviyeye çıkıyor. Roger da meyve çıkmasın, yoksa reenkarne gibi bir şey olacak. Böyle olmasını hiç istemem.
Neydi ki?Seçilmiş kişi oldu böyle.
Seçilmiş olsun da sonradan çıksın en azından. Bu kadar göze sokulmaz. Naruto bile sonradan bağladı oraya. İlk hali köyünde sırdan bir çocuktu. Sonra Dedesi Kk dengi falan. En kötü amiral seviyesi olacak adam oldu. Shanks dan esinlenmiş sıradan bir çocuk olsa daha güzel olmaz mıydı?Neydi ki?
Bu çocuğu görünce kolunu vermiş bir yonko var seride. İlk bölümden seçilmiş biriydi zaten. Sonradan saçma bir şekilde seçilmiş denmesindense en başından seçilmiş denmesi daha mantıklı.Seçilmiş olsun da sonradan çıksın en azından. Bu kadar göze sokulmaz. Naruto bile sonradan bağladı oraya. İlk hali köyünde sırdan bir çocuktu. Sonra Dedesi Kk dengi falan. En kötü amiral seviyesi olacak adam oldu. Shanks dan esinlenmiş sıradan bir çocuk olsa daha güzel olmaz mıydı?
Her şeyin sesini orada hemen duymasına gerek var mıydı?
O ne demek yahu seride kesin olan tek şey zaten bu adamın seçilmiş olduğu.Ayrıca Luffy seçilmiş kişi değil bence.