JamesLogan
Benzemez. Oda Wb hater Kaidou için daha iyi planları vardırAman sonları benzemesin.
Benzemez. Oda Wb hater Kaidou için daha iyi planları vardırAman sonları benzemesin.
O zaman kimse adam değil la seride.Sıktı artık şu muhabbet.Düşmanlarını öldürmüyor öldürmediği Düşmanlar Başkalarını öldürüyor.
Oda Sanji hater ama düzelmesini umuyorum.Benzemez. Oda Wb hater Kaidou için daha iyi planları vardır
Sanji reistir. Big Mom'a yaptırdığı gibi bir atar daha yaptırsa aslında tadından yenmez.Oda Sanji hater ama düzelmesini umuyorum.
Söylentiler vardı zaten,film geliyor galiba. Filmler iyidir ya. Film demek anime için yeni ost demektir. Sırf bu yüzden bile gelmesini istiyorum.One Piece'in sitesinde Episode of Sabo'nun sonunda önemli bir duyuru yapılacağı yazıyormuş. Yeni bir film mi geliyor acaba?
Daha adamın eğitim sonuçlarını göremedik. Nerede okama kenpo nerede yeni teknikler nerde bu devlet nerde bu millet?Sanji reistir. Big Mom'a yaptırdığı gibi bir atar daha yaptırsa aslında tadından yenmez.
Verir karşısına Dof'u tokatlatır verir şimdi Kaidou'yu karşısına ona da tokatlatırDaha adamın eğitim sonuçlarını göremedik. Nerede okama kenpo nerede yeni teknikler nerde bu devlet nerde bu millet?
Sonra bi 2 yıl daha yok Bence en erken 1 yıl sonra bu adamın eğitiminin meyvelerini görürüz.Bir de Iva fb'si patlattı mıOda tadından yenmezSanji reistir. Big Mom'a yaptırdığı gibi bir atar daha yaptırsa aslında tadından yenmez.