Aslında Dof tam senin kaleminin adamı ama. İnvictus vardı sitede ve onunla farklı bir ilişkin vardı yanlış hatırlamıyorsam. O da Dofy'yi seviyor. Sen bu yüzden Doff'a istemeden de olsa farklı yaklaşıyorsun diye tahmin ediyorum. Neyse konuya dönelim.
Önerme neden yanlış.
Benim gördüğüm Dof durduk yere Punk Hazard'a gitti ve Smoker da oradan hala gitmemişler. Durduk yere Aokiji'yi ortaya çıkarttı ve birbirlerine atar yaptırdı. Bakın Lufy artık amiral ayarı adamların rakibi diye gözümüze soktu. Yoksa Punk Hazard'a gitmesinin bir anlamı yoktu. Tek başına Lufy ve Law'ın peşine gitmesi kadar anlamsız bir şey yok. Dof nasıl amiral ayarı olduğunu gösteririm diye düşünüp böyle bir şey çizdi bana göre. Yoksa bunu paçalara ayırıp yeni dünyanın 7 köşesine gömerlerdi.
Bu adama hiç kimsede olmayan handikap verildi. WB bile böyle handikap yemedi. İç organları gitmiş ölümden dönen biri g4'e tepki vermeden 2 saat dayak yedi ve ayakta kalmayı başardı. Lufy kucakta kaçırıldı, dikkatini çekerim. Haki tazeleyip yine geldi. En son sahne ortada, one piece bilmeyen birine göstersek ve kim kazandı diye sorsak? Berabere bitmiş der herhalde.
Law ile Lufy arasında fark var mı? Bütün işi Lufy mi yapacak? Diğer novaların misyonu bitti diyebiliriz o zaman. Ki Law'ın hayatının düşmanıydı. %130 ile dövüşmüştür Dof'a karşı. Her şey iç organ saldırısından sonra oldu.
Sen çok abartıyorsun durumu. Tamam bence de Dof dezavantajlı durumdaydı ama iç organlarını en azından dikebildi. Tamam bu durum hala dezavantaj yaratır ama etkisi senin dediğin gibi %30'larda falan değildir.
Ayrıca Aokiji'nin saldırmasını gerektirecek hiçbir şey yoktu. Orada asıl amacı Smoker'ı öldürmek olan Dof'tu. Hatta ondan sonra 'Bu adamı öldüremem büyük bir sıkıntı olacak.' gibi bir şeyler söylüyordu. Yani Dof Aokiji ile çarpışmaktan korktu.
WB'deki handikaplar ise;
1.Kalbi tekliyordu.
2.İç organları yandı.
3.Yüzünün yarısını yitirdi.
4.Müttefiğim dediği adamdan boyu kadar kılıcı yedi.
5.Bir sürü çöpün kılıç yarası,kurşu ve top saldırısına maruz kaldı.
Adam bu kadar şeyle karşı karşıya geldi. Yani Dof ile karşılaştırmak abes bence.