Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler tecrübe tecrübe diyosunuz ya daha dün karasakal wbnin tayfasında miçoydu adam aldı meyveyi kaçtı.daha acemiyken aceyi yendi impel downa attı marineforddada wbyi indirip meyvesini aldı adam 40 yaşında ama şimdi amiral seviyesinde mi değil mi?
akainu alır bence
Tecrübe başka, güç başka. WB'nin Teach'a yaptığı bisento darbesi falan mesela tecrübe hep.

beyler tecrübe tecrübe diyosunuz ya daha dün karasakal wbnin tayfasında miçoydu adam aldı meyveyi kaçtı.daha acemiyken aceyi yendi impel downa attı marineforddada wbyi indirip meyvesini aldı adam 40 yaşında ama şimdi amiral seviyesinde mi değil mi?
akainu alır bence
Verdiğin örnek olmamış. Karasakal'ın gücü olduğundan bu mevkilere erişti . Plan + güç ile Yonkou oldu bu adam.Shanks boşuna Wb 'ye Ace yi geri çek demiyor . Güçlü olduğuna işaret ediyor. Senin adını kullandı şimdi senin koltuğuna da göz dikecek diyor. Buradan anlaşılıyor zaten belirli bir gücü olduğu. Ace yi yendi adam zaten. Burada hiç tecrübe söz konusu değil ki :/ Hatta Karasakal savaşırken buram buram tecrübesizlik kokuyor. Her seferinde açık veriyor, ağzını kapamıyor :D Sonra tecrübesini konuşturan WB 'nin bisentosunu yiyor :oleyo2:

Alpamis

Saçmalama mı? İyilik de yaramıyor sana. Bilseydim bu kadar kızacağını senin için gidip yaşlarına bakmazdım. Tıkladığım farenin ömründen giden zamana yazık. Değmezmişsin.
Ben tecrübe ile alakalı yazın için dedim. Aralarında 3 yaş olan ve 50'li yaşlarında olan adamlar için o ondan daha tecrübeli arada 3 yaş var dersen ben buna gülerim. Aynı zaman da hiçbir şeylerini görmedğimiz halde Kizaru Akainu'dan daha tecrübeli dersen de hiçbir doğruluğu olmaz. Ama elimizde Akainu'n WB ve Aokiji gibi güçlü kişilerle yapmış olduğu büyük tecrübeler var. Tecrübe yönünden Kizaru Akainu'yu geride bırakamaz.

Luffy 17 yaşında ve daha gücünün farkında değilken Rayleigh gibi biri tarafından eğitim alıyor. Haki kullanmayı yeni öğreniyor. Bu ikisinin kıyasını yapabilmen gerçekten saçma değil mi ?

Akainu ile kuzanin filo amiralligi icin neden savastigi gecti mi seride? Daha onceki amirallerde savasmismidir yoksa akainu ben kuzanin altinda calismam demis midir merak ettim. Ya da iki guc iki adam belirleyip (iyi ve kotu) birbiriyle kapistirip o sekilde mi karar veriliyor filo amiralligine.

brkyhelios

Akainu ile kuzanin filo amiralligi icin neden savastigi gecti mi seride? Daha onceki amirallerde savasmismidir yoksa akainu ben kuzanin altinda calismam demis midir merak ettim. Ya da iki guc iki adam belirleyip (iyi ve kotu) birbiriyle kapistirip o sekilde mi karar veriliyor filo amiralligine.
sengoku emekli olacaktı ve filo amiralliği için aokiji yi önerdi.Aokiji filo amirali olacaktı fakat akainu da filo amiralliğine rakip oldu ve filo amiralinin dövüşerek belirlenmesine karar verildi ve bu dövüşün galibi akainu oldu.Aokiji ise akainunun emrinde çalışmam diyerek emekli oldu

İkisi de aday olmuş ve kazanan filo amirali olsun demişler.

Ben tecrübe ile alakalı yazın için dedim. Aralarında 3 yaş olan ve 50'li yaşlarında olan adamlar için o ondan daha tecrübeli arada 3 yaş var dersen ben buna gülerim. Aynı zaman da hiçbir şeylerini görmedğimiz halde Kizaru Akainu'dan daha tecrübeli dersen de hiçbir doğruluğu olmaz. Ama elimizde Akainu'n WB ve Aokiji gibi güçlü kişilerle yapmış olduğu büyük tecrübeler var. Tecrübe yönünden Kizaru Akainu'yu geride bırakamaz.

Luffy 17 yaşında ve daha gücünün farkında değilken Rayleigh gibi biri tarafından eğitim alıyor. Haki kullanmayı yeni öğreniyor. Bu ikisinin kıyasını yapabilmen gerçekten saçma değil mi ?
Luffy 2 yıl eğitim aldı. Bu senin çelişkin de ben söyleyeyim attığı iki vsden bahsediyorsun da biri Kizarunun da bulunduğu ve ilk dkdan aktif olduğu bir savaş diğeri de aynı güçte olan iki adamın ve yıllardır Kizarunun zaten güçlerini bildiği adamların dövüşü. Amiraller birbirini tanımayacak değil ya. Benim gördüğüm Kizarunun daha aktif olduğu ve mervesi de daha iyi bence bu yüzden Kizaru öndedir bana göre. Ayrıca Luffynin yaş muhabbetinde ikinci tahminin 21 olmasa idi belki dediğin bahaneyi kavul edebilirdim de neyse. :( Bu arada Aokiji ve Akainu vssinin olduğu ada ikiye bölünmüş bir taraf kutup bir taraf volkan. Bu adamlar 10 gün çarpışmış biri çıkıp bunlar denk değil Akainu daha güçlüydü ama oyalanmış işte diyorsa mantıkla alakası yoktur onun. Cidi bir dikkatsizlik eden ilk adam kaybetmiş işte.

sengoku emekli olacaktı ve filo amiralliği için aokiji yi önerdi.Aokiji filo amirali olacaktı fakat akainu da filo amiralliğine rakip oldu ve filo amiralinin dövüşerek belirlenmesine karar verildi ve bu dövüşün galibi akainu oldu.Aokiji ise akainunun emrinde çalışmam diyerek emekli oldu
Kendi ciktiysa kuzanin karsisina akainu tamam benim aklimda baska bir guc onerdi gibi kalmis

Alpamis

Luffy 2 yıl eğitim aldı. Bu senin çelişkin de ben söyleyeyim attığı iki vsden bahsediyorsun da biri Kizarunun da bulunduğu ve ilk dkdan aktif olduğu bir savaş diğeri de aynı güçte olan iki adamın ve yıllardır Kizarunun zaten güçlerini bildiği adamların dövüşü. Amiraller birbirini tanımayacak değil ya. Benim gördüğüm Kizarunun daha aktif olduğu ve mervesi de daha iyi bence bu yüzden Kizaru öndedir bana göre. Ayrıca Luffynin yaş muhabbetinde ikinci tahminin 21 olmasa idi belki dediğin bahaneyi kavul edebilirdim de neyse. :( Bu arada Aokiji ve Akainu vssinin olduğu ada ikiye bölünmüş bir taraf kutup bir taraf volkan. Bu adamlar 10 gün çarpışmış biri çıkıp bunlar denk değil Akainu daha güçlüydü ama oyalanmış işte diyorsa mantıkla alakası yoktur onun. Cidi bir dikkatsizlik eden ilk adam kaybetmiş işte.
Dediğim gibi tam emin olamadığımdan dedim. Yoksa 17 yaşında yola çıktığını biliyorum zaten. 2 yıl geçtiğini de unutmadım. Seri içerisinde ne kadar zaman geçmiştir onu da tahmin edeyim dediğim için bu şekilde dedim. Hani bunun büyütülecek ya da tartışılacak ne gibi bir tarafı var ?

Öncelikle o savaşta olan Aokiji ve Koramiral var. Bunlar da mı WB'yi tecrübe etti diyelim ? MF savaşında WB ile savaşan adam Akainu idi. Diğerleri bulduğu açıkta adama hasar verdi. Ve bu şekilde 100 bin asker de bu adama hasar verdi. Ama WB ile karşı karşıya savaşan tek kişi gerçek anlamda onu tecrübe eden kişi Akainu'dur. Adam WB'nin tüm nefretini 2 yumrukta yedi. Aşağı düştü eriterek yukarı çıktı.

Akainu, Aokiji gibi kendi meyvesinin zıttı bir logiaya sahip adam ile savaşıyor. Bu tabi ki de tecrübeye katkı yapar. Kizaru'nun 10 tane çaylağı ve 20 yıldır eline kılıç almamış adam ile yaptığı küçük sürtüşmeyi tecrübe olarak görmekten çok daha haklı bir durum. Bu arada 10 günlük bir konsantre ile savaşmanın getirdiği tecrübe gerçekten epey büyüktür. Sorun şu ki tecrübe yönünden elde ki verilere göre Kizaru, Akainu ile kıyaslanamaz. Benim tepkim bunaydı. Yoksa sana göre Kizaru alsın. Ama nedenini tecrübeye bağlama.

Efsane olabilecek potansiyeldeki Dressrosa arcı sıradan bir arc olarak son buldu. Alabasta vol.2 olmasını geçtim ondan daha uzun ve sıkıcı sürdü üstüne de.

Oda seriye heyecan katmak istiyorsa Enies Lobby,Impel Down,MF,Sabaody tarzı arc'lardan çizmesi lazım. Şu ada kurtarma konsepti acayip derecede sıktı artık.

Diyorum ya Dressrosa çok iyi gidiyordu ama bir anda her şey sıradanlaşmaya ve sonu tahmin edilebilir olmaya başladı. Bir yerden sonra olay" Luffy arc bossunu dövecek ama arada bir sürü uzatma sahne olacak" a döndü.

Uzun lafın kısası OP iyi yolda değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık