Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks WB'nin yaşlı haline denk ya da güçlüdür muhtemelen.Ama genç Wb ile aşık atabileceğini sanmıyorum.O şeref BB'ye ait olacak.

Kesinlikle öyle. Adamın gemisinde atar yap kılıç tokuştur. Adamı olan Jozu'yu endişelendir. Sonrasında diğer bir Yonkou'yu yolundan caydır. Sonrasında da gel büyük savaşı durdur. :)
Ölümüne felan olmaz. Shanks'i WB'den ilerde görüyorum. Ama genç hallerinin gücünü tam olarak görmedik. Ki Shanks'in de tam gücünü görmedik. İki yıl önce ki WB'nin Shanks karşısında şansı yok bence.
iki yil once kalbi teklemeyen ve kilic yarasi almayan wb şenks falan afffetmez. :a:

Bence WB Roger öldükten sonra yedi meyveyi ve bu sayede dünyanın en güçlü adamı ilan edildi. Rogerdan sonra ünvanı alması bunu gösteriyor bence. Bu açıdan WB>Roger diyebiliriz. Tabi Luffy G4 ile döver WByi o ayrı bir tartışma konusu.
Hey masallah.

roger > wb bu böyle olmus. rogerda yara varmı bilmesekte, wbde kafam kadar var. muhtemelen kafamdanda büyüktür. adam girmiş grand linea, hemde ölümcül hastalıga yakalanmısken, vura vura, eze eze kk olmus. karsısında eşit olarak bir wb dövüsebilmiş. ( buggy onayladı ) birde garp eşit sekilde dövüsebilmiş ( rogerın kendi onayladı ) wb kılıc yiyince, hasta olunca handikaplı. roger ölümcül hastalıga sahip, ama o handikaplı degilmi ? adam handikaplı dünyanın tozunu atmıs ;)

su caga gelirsek. genc wb - roger - garp ayarında biri su an yok. cıkarsa bu seviyeye teach ve luffy cıkacak. wbnin seviyesine teach cıkar. rogerın seviyesinede luffy. cobyde her ne kadar kabullenemesemde yeni garp olur. aslında akainu garpın yerini alcak muhtemelen. ama serinin sonunda law wb olur. coby garp olur gibi duruyor hissiyatım o yönde.

Alpamis

Ama Shanks'ın hatasıyla değil BB'nin gücüyle.Bunu direk Shanks'ın kendisi söylüyor.
Gücüyle değil. Benim oradan anladığım böyle bir şey değil. Zaten bir yarayı hatadan dolayı alırsın. Sen karşındakinden güçsüz olsan bile hata yapmadığın sürece darbe almazsın. Buna en iyi örnek Luffy vs Mihawk'tır. Mihawk bariz üstün Luffy'den bir hatasında kesilirdi.

Ama Shanks ne hata ne de başka bir sebepten dolayı diyor. Bana daha çok Shanks'i kandırıp da o yarayı verdiğini düşündürtüyor bu durum. BB'yi anlatırken de tehlikeli oluşuna dikkat çekti yani. Sonuçta Shanks'i kandırmakta zor değil. BB'nin karakteri de tam olarak böyle. Ki Thatch'i de bu şekilde öldürüyor.

roger > wb bu böyle olmus. rogerda yara varmı bilmesekte, wbde kafam kadar var. muhtemelen kafamdanda büyüktür. adam girmiş grand linea, hemde ölümcül hastalıga yakalanmısken, vura vura, eze eze kk olmus. karsısında eşit olarak bir wb dövüsebilmiş. ( buggy onayladı ) birde garp eşit sekilde dövüsebilmiş ( rogerın kendi onayladı ) wb kılıc yiyince, hasta olunca handikaplı. roger ölümcül hastalıga sahip, ama o handikaplı degilmi ? adam handikaplı dünyanın tozunu atmıs ;)

su caga gelirsek. genc wb - roger - garp ayarında biri su an yok. cıkarsa bu seviyeye teach ve luffy cıkacak. wbnin seviyesine teach cıkar. rogerın seviyesinede luffy. cobyde her ne kadar kabullenemesemde yeni garp olur. aslında akainu garpın yerini alcak muhtemelen. ama serinin sonunda law wb olur. coby garp olur gibi duruyor hissiyatım o yönde.
Bu saatten sonra Law'dan Wb filan çıkmaz bence.Kendisi bundan sonra hayvani güçlense de tayfası tırt.Luffy ve Kid'in tayfasında kendileri haricinde bir nova daha varken Law'da sadece kendisi var.Coby'nin meselesine gelince adam 2 sene önce tek yiyordu.Şimdi öyle power-up almalı ki (Bizim tayfanın toplamda aldığı kadar) yeni Garp olabilsin.Yani hazırı varken saçma güçlenmelerle Coby'nin Luffy'ye yetişmesini istemem. Bence iyisi mi yeni nesilin şusu busu olmasın.Herkes kendisi kalsın.Luffy'nin rakipleri de Kid-BB-Akainu olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık