Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amirallerin denk olarak görülmesinin asıl sebebi Aokiji vs Akainu'nun 10 gün sürmesi.
Onu hesaba dahil etmezsek Mf'de Akainu önde bir izlenim verdi. Misal Kizaru yardım alarak marco'yu yenerken Akainu tek başına yardırıyordu keza Marco bir tekmeyle Aokijiyi uçururken Akainu tek başına bütün Wb korsanlarına dalıyordu.

Ben Akainu vs Aokiji dövüşünün o kadar uzun sürmesini buz ve magma zıtlığından kaynaklı olduğunu düşünüyorum keza Jinbei vs Ace dövüşüde öyle.
Kizaru'da ciddiye bağladığı zaman katliam yapıyor Kuzan da. Akainu'nun tutumu ve meyvesi tamamen yok etme amaçlı onun için sayının pek bir önemi yok. Meyveyi bir kenara bıraksak, fiziksel güçte aralarında fark olabilir ama o kadar güçlüler ki tek bir hata ile birbirlerini ölümün kıyısına getirebilirler. O 10 gün süren savaş meyvelerinin anti olmasının dışında bu etkenlerde göz önüne alınmalı. Ayrıca birbirlerini uzun süredir tanıdıklarını bile bunların arasına ekleyebiliriz.

Ben günlerce süren savaşların aralıksız devam ettiğini sanmıyorum. Little Garden'daki devler buna örnek gösterilebilir. Zira bu Sakazuki vs. Kuzan için de geçerli.

En güçlü amiral olaraksa hala Borsalino'yu görüyorum.

Ödül koyarken adamın gücünden ziyade yaptıkları ön planda. Dünyadaki yankısı, sisteme etkisi, WG'ın ne kadar etkilendiği gibi seçenekler var. Gücünü de işin içine dahil etmek gerek. Sonuç olarak değerlendirmede tek kalem sayamayız.
İşte orda yaptığı icraatlar konuşuluyordu. İşte Arlongu aldı 20 milyonluk birini aldı filan gibi.
Değerlendirme ölçütlerini sormuyorum. Mesela şu olayda Law ve Luffy indirdi diye geçiyor. Ama gerçekte Lawın etkisi Luffye oranla baya düşük. Söylentilere göre mi olayı değerlendirecekler. Yoksa Fujinin raporu yada görüşlerinin bir etkisi olacak mı? Mesela Fuji, Luffynin güç seviyesi şöyle şöyle işin büyük kısmı ona ait dese adamlar ona göre fazladan atıyorum 50 milyon + ekleyecekler mi?

Değerlendirme ölçütlerini sormuyorum. Mesela şu olayda Law ve Luffy indirdi diye geçiyor. Ama gerçekte Lawın etkisi Luffye oranla baya düşük. Söylentilere göre mi olayı değerlendirecekler. Yoksa Fujinin raporu yada görüşlerinin bir etkisi olacak mı? Mesela Fuji, Luffynin güç seviyesi şöyle şöyle işin büyük kısmı ona ait dese adamlar ona göre fazladan atıyorum 50 milyon + ekleyecekler mi?
Bu neyi değiştirecek bilmiyorum ama rapor sunacaklar ana üsse. Raporda bütün olayları detaylandıracaklarından sonuç olarak evet, Luffy daha önde olacaktır.

O kedi bıyıklı herif veriyordu raporu hatırla bu adam çok tehlikeli şunu yaptı bunu yaptı diye. Bunu anlatmaya çalışıyordum o zamanı hatırla diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık