Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ryumanın ejder kesme dışında bir icraatını duymadık diye hatırlıyorum. Ve ejderlerin ne kadar rahat kesilebildiğini PH'da gördük.
Nasıl Dragon'un ismine bakarak güç seviyesi çıkarıyorsak ben de Yonkoular ve hükümetin karışamadığı Wano gibi yerin efsanevi samurayını o seviyeye layık görüyorum.
Sonuçta kişisel fikirim keza Roger seviyesi inanılmaz bir seviye değil son 20 yıl içinde 4 tane o ayarda adam çıkmış önceden niye çıkmasın.

Nasıl Dragon'un ismine bakarak güç seviyesi çıkarıyorsak ben de Yonkoular ve hükümetin karışamadığı Wano gibi yerin efsanevi samurayını o seviyeye layık görüyorum.
Sonuçta kişisel fikirim keza Roger seviyesi inanılmaz bir seviye değil son 20 yıl içinde 4 tane o ayarda adam çıkmış önceden niye çıkmasın.
Güçlü çıkacaktır.
Noland da o ayardadır bence.

Ryuuma The King diye geçiyor. Adam her şeyin kralı ve en iyi 2. kılıç ustasını tekliyor.

Alpamis

Meyvesizde gayet sağlam. Kafaya deprem yemiş hiç birşey olmamış gibi kalkmış adam. :/
Ace gibi fiziksel yetenekleri gelişmiş birini boynunu kırma noktasına getirmiş.
Shanks muhabbetine girmiyorum oradan biri çıkar " hakisini kapatmıştır " felan der şimdi :(
Teach siz ne sanıyorsunuz anlamadım ki :/ Shanks yusuf yusuf edip Wbye gelmedi mi bu adam için ? :/
Shanks'in sözlerini anlamıyorsun. Daha fazla oku ve izle.

Shanks diyor ki ne dikkatsizlikten ne de başka bir şeyden bu yarayı aldım. Karasakal gibi oyun oynayan ve arkadaşı olan Thatch'i arkasından vuran bir adam için Shanks'i kandırıp gel sake içelim derken onu yaralamak basit iş. Shanks onun tehlikeli olduğuna değiniyor. Yoksa gücünden dolayı değil.

Bu arada Shanks MF'de Karasakal'a yiyorsa gel ben burdayım dediği sırada yemeyip de seninle vs atmaya daha var. Daha fazla gelişip sonra geleyim diyen de Teach idi.

Meyvesizde gayet sağlam. Kafaya deprem yemiş hiç birşey olmamış gibi kalkmış adam. :/
Ace gibi fiziksel yetenekleri gelişmiş birini boynunu kırma noktasına getirmiş.
Shanks muhabbetine girmiyorum oradan biri çıkar " hakisini kapatmıştır " felan der şimdi :(
Teach siz ne sanıyorsunuz anlamadım ki :/ Shanks yusuf yusuf edip Wbye gelmedi mi bu adam için ? :/
Dayanıklı adam Teach ona lafım yok. Fiziksel gücüde baya sağlam. Ama şuan bahsettiğimiz kulvarda bunlarla tutunması kolay mı sanıyorsun? Karşısındaki meyve kullanıcısı değilse Yami Yamide işlevsiz. Geriye sadece Gura Gura kalıyor. Zaten savaşırken Teachin zekası eksilere düşüyor. Luffynin tam tersi. 2 laf yapacam diye ağzına çakıyorlar her seferinde. Kendine fazla güveni Wb karşısında kendisini ne pozisyona soktu gördük. Ölüme 5 kala haldeki adama yeniliyordu. Sapa sağlam haldeki bir adama karşı o hatayı yaptığında ne olacak biliyorsun değil mi? Herkes Ace gibi noob değil. Açık verdiğinde o Teachi yırtarlar.

Dragon yonkou ayarı yada üstü çıkacaktır.Dünyanın en çok aranan adamı olmasını sadece sisteme karşı gelmesiyle açıklayamayız.İvankov Luffy'nin çabuk iyileşmesi,umut vadeden bir korsan olmasından kısacası ileride güçlü olacağını düşünmesi Luffy'nin Dragon'un oğlu olduğuna inanmasında önemli bir etkendi.Ayrıca Oda'nın bize bu kadar çok saklayarak kendisinden beklentileri yüksek tutturduğu bi karakteri bir karakteri fos çıkarmıyacağını umuyorum.Dragon'un bize net olarak gösterilen ilk dövüşünde (artık kimle olur bilinmez) yonko dengi yada üstü bir performans gösteremeyişini ben hayal edemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık