Vardır :/Rogerda herkesi etrafında toplama gücü yok. Luffy olsa Squardo yeni tayfa üyesi olurdu mesela.
İstemsiz mi yapıyorsun?O zaman orda ki Zoan meyvesi.
Neyi ?İstemsiz mi yapıyorsun?
Senin açtığın konu silinmiş mi la? Yorum yazıyordum negzel.Vardır :/
Pek sevmediler :/ Yer kaplamasın diye sildirdim :/Senin açtığın konu silinmiş mi la? Yorum yazıyordum negzel.
D.'lerin düşmanları kutsal ejderler olduğu açık. Ancak gorouseilerin kutsal ejder oldukları söylemedi. Olma ihtimali var ama söylenmediği için bunu öylece kabul edemeyiz. Gorouseiler wg'yi kurup bu düzeni oluşturan kişiler onları illa kutsal ejder olarak lanse edemeyiz işin içinde politik bir sır olabilir. Ki goroların esinlenildikleri karakterler siyasal, politik kişiler.Goroseiler kutsal ejder çıkacaktır. Serinin baş karakteri D. iken ve Dler tanrının doğal düşmanı diye geçiyorlarsa. Dünya Hükümetinin başındakilerin Tanrı(kutsal ejder) diye anılmaları normal. Bu benim çıkarımımdır . Bir yerde geçtiğini söylemedim. Diğer dediklerine zaten katılıyorum. Roger'in yeterli müttefiği yoktu ve başaramayacağını anlamıştır. Ya da yıkma gibi birşey aklının ucundan geçmeyip bu bilgileri aktarmışta olabilir. Ama serinin sonunda o WG savaşı olacaktır. Luffy müttefik topluyor, Babası ülkeleri özgürleştiriyor. Bu savaş kaçınılmaz. Goroseiler de boşuna gösterilmedi. Sarı saçlı hariç hepsi yaşını başını almış yaralı bereli ,değişik tipler Ha sonda WG yıkılmaz diyenede saygımız sonsuz
Boşver. :SNeyi ?
Roger milleti etrafında topluyordur ama karakter olarak daha çok Ace e benzer diye düşünüyorum. Luffy aynı iradeyi taşıyordur bir çok yönden benzerler ama Shanks Roger arası daha çok Luffy. İleride aralarındaki ufak farklılıklar Rogerın yapamadığını Luffynin yapmasını sağlayacak.Pek sevmediler :/ Yer kaplamasın diye sildirdim :/
Ayrıca, Rogerda vardır o yetenekten :/ " Denizlerde ki en tehlikeli güç " olarak geçen bir gücün Kk bulunması gerekiyor :/
Daha mantıklı olur. Sonuçta Luffy onun kopyası