Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

Luffy'i döver rahatlıkla ama sandığın kadar güçlü değil. Öyle dünyanın en güçlü adamına, tüm müttefikleriyle savaşa giderken falan başkası kolay kolay karışamaz . Ama Kaido reis aklını almaya gidiyordu Shanks kurtardı.
Zaten Dünyanın en güçlü adamı olduğunu söylemedim. Luffy varlık gösterir her türlü.

Shanks olmasaydı.Kaido"yu Mf Arc"ında belkide görücektik.800 bölümdür seride yok ayrıyeten diğer karakterleride engelliyor.

Alpamis

Koka yapsa adam zaten dağ gibi, Luffy ne yapacak? Sana göre varlık göstermek kaçmaksa olabilir g4'le belki yakalanmaz ama en fazla bir saat. Sonra ölür gider.
Koka yapsa diyorsun da vuruş şiddeti çok önemli. 1 saat yeter zaten.:) Aslında fazla emin değilim. Ama varlık gösterir gibi işte.

Shanks demişken, aklımda bir teori var da yazayım buraya bir 10 yıl sonra anlaşılacak gerçi olup olmayacağı ama olsun ://
Luffy Law'a, Shanks a bir kol vermesi üzerine istekte bulunabilir diye düşünüyorum :D
Sonuçta Luffy yüzünden kaybetti kolu. E. Oda da normalde Shanks'ın kolu kaybettirmeyi düşünmüyordum diye söylemleri var sbslerden birinde. Editörleri bi kata kulliye getirip Shanksa bi kol takabilir belki adamın içinde kalmıştır :(

WB hayvan gibi güçlüydü. Meyvesinin tek vuruşu kor teklemeye yetiyordu.Biraz K.haki olsa yeterdi adama, hıza ihtiyaç duymaz. Sadece çevresine deprem yumruğu çaksa yeter. Bu adam önceden her saldırıyı almıyordu ya sonuçta.

WB aynı zamanda en ezik adamdı. Bu güce rağmen kendine denk olan oluşuma izin verdi. Ölürken bile tek yapabildiği Roger'ı doğrulamak oldu. Hiç bir şey istemedi, aileden başka dediler. Ailem dediği kişilerden ihanet yedi.:S

derviş

Şimdikilerin roger zamanındaki korsanların eline su dökemeyeceği mangada söylendi. Wb yaşlandı ve güçten düşdü baya ama 30 undaki beyazsakal bu çağda yaşasaydı önünde hiç bir korsanın durabilceğini sanmıyorum kim ne derse desin adam Gerçek bir korsan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık