Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Alpamis tepki bi işe yarıyor mu yarıyorsa koyarım tepkimi ve iftira dememek lazım öyle bişey yok :)
Saçma sapan bi spikerin lafı kimin kazanacağını belli edebiliyorken burdaki arkadaşlarımın sözleride birşeyler ifade etmeli Akainu yener, Dof yener, Luffy yener bunlar kişisel görüşler benim için kazanma ihtimalleri sıfır ama başkalarının ihtimallerine karışacak değilim.
Sadece kişisel olarak beklentim ilk günden bir karşılaştırma yapılıp WB'yi dövdürürler diye düşünüyordum ama bi kaç gün geçti aradan.
Son olarak ben yenmeden yenilmeden bahsetmedim onlar senin kuruntuların sonuçta yenme ve yenilme hariç bişey düşündüğünü sanmıyorum

Beni tatmin etmiyor.Bu adam bu yaşında dünyanın en güçlü adamı olarak anılıyor.Yanında ki adamın niyetini sezmek için müthiş bir haki kuvveti mi gerekiyor ?Kılıcı kınından çıkarırken hiç mi sezemiyor ?Ya hakisini hiç kullanmadı orda ya da oğluna vurup üzmemek için saldırıyı bilerek yedi.Arkasından saldıran Ronse'u çok rahat bir şekilde durdurabiliyor mesela.

Beni tatmin etmiyor.Bu adam bu yaşında dünyanın en güçlü adamı olarak anılıyor.Yanında ki adamın niyetini sezmek için müthiş bir haki kuvveti mi gerekiyor ?Kılıcı kınından çıkarırken hiç mi sezemiyor ?Ya hakisini hiç kullanmadı orda ya da oğluna vurup üzmemek için saldırıyı bilerek yedi.Arkasından saldıran Ronse'u çok rahat bir şekilde durdurabiliyor mesela.
Benim arkamdan da 30 metrelik bi cisim işin bitti diye bağırarak saldırırsa bende durdururum.

K.haki açık gezmiyor adamlar. O an açık değildi veya haki gücü azaldığından eskisi gibi açık gezmiyor. Adam uykusunda tekliyor uykusunda ötesi var mı :D oğluna vurup üzmemek gibi bir durum yok. Squardo diye sonra bağırırken Squardo ağlıyordu yahu beni öldürecek diye. Sonra aptal oğlum diye basıyor bağrına. Bilerek yese o kadar adam telaşa girer mi ?Squardo korkar mı ? Öyle bir durum yok kafandan at. Cümleler gösteriyor zaten her şeyi :) Ama K.haki de açık gezmeme gibi durumları var . Haki den yiyordur belki diye anlık açıyorlar :D Ee Marineford Wb zaten haki salamıyor. Mantık yerine oturdu :D

Alpamis

@Alpamis tepki bi işe yarıyor mu yarıyorsa koyarım tepkimi ve iftira dememek lazım öyle bişey yok :)
Saçma sapan bi spikerin lafı kimin kazanacağını belli edebiliyorken burdaki arkadaşlarımın sözleride birşeyler ifade etmeli Akainu yener, Dof yener, Luffy yener bunlar kişisel görüşler benim için kazanma ihtimalleri sıfır ama başkalarının ihtimallerine karışacak değilim.
Sadece kişisel olarak beklentim ilk günden bir karşılaştırma yapılıp WB'yi dövdürürler diye düşünüyordum ama bi kaç gün geçti aradan.
Son olarak ben yenmeden yenilmeden bahsetmedim onlar senin kuruntuların sonuçta yenme ve yenilme hariç bişey düşündüğünü sanmıyorum
Belli bir kitleye sözün yok o zaman. Ben öyle anladım. Yenme yenilme umurumda değil. Haklı gördüğüm şey için tartışırım.

G4 luffy Wb yi yenemez ama oldukça zor durama sokar. Wb aokijinin saldırısını yedi akainu kizaru ne vurduysa yedi. Hele kalbi teklerse luffy fena döver wbyi. Wb dof gibi 50 dakika dayak yer g4 bitince döver luffyi. Hani luffy de 2 vuruş da düşmez öyle.

G4 Luffy ile hızından ve kılıç kullanımından dolayı Hakuba ve Kizaru; K.Hakisinden dolayı da Fujitora aşık atabilir bence. Garpmış, WB imiş, Akainj imiş falan geçiniz çok temiz dayak yerler Luffyden.

G4 Luffy ile hızından ve kılıç kullanımından dolayı Hakuba ve Kizaru; K.Hakisinden dolayı da Fujitora aşık atabilir bence. Garpmış, WB imiş, Akainj imiş falan geçiniz çok temiz dayak yerler Luffyden.
WB,Akainu anlarımda Garp gayet hızlı bir karakter. Muhtemel 6 stil ve ne halt stiller varsa hepsinde usta bu adam. Yavaş olduğunu felan mı düşündün ? meraktan soruyorum . Garp'ı dövmesinin sebebi ne :D Hakuba - Luffy ile de ayrıca kapışamaz. Luffy tek taraflı ezer :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık