Alpamis
WB kazanır.Tamam sen ne diyorsun diye soruyorum. Dediklerinden bunu çıkarmadım.
WB kazanır.Tamam sen ne diyorsun diye soruyorum. Dediklerinden bunu çıkarmadım.
Olay bu değil mi sen Lufy olunca gözün dönüyor. O zaman bana ayak yapmayacaktın geçen de birsi şöyle dedi ona yanlışsın dedik diye.:S Objektifim ayağını bırak.Dinime küfreden müslüman olsa
Luffy'nin şu halini peçete yapar sümkürür abi ne kazanması? Luffy fanları iyice cığrından çıktı.WB kazanır.
Bu gibi durumlar ile Teach'in tekniği yapmasını engelleyebilirsin. O ara ona saldırırsın. Zaten sorun bu değil. Ben hız ile bu teknikten meyve kullanıcılarının kurtulamayacağından bahsediyordum sadece.Daha önce bu mutlak çekim olayını Tensei ile uzun uzun tartışmıştık. O teknikte bir mutlaklık yok. Ace çekim etkisinde iken ellerini kullanarak saldırı gönderebiliyor.
Demek bir de Dof'u yenmiş olsa.Luffy'nin şu halini peçete yapar sümkürür abi ne kazanması? Luffy fanları iyice cığrından çıktı.
Boş ver uçsunlar. Baksana Dofy amiral oldu şimdi. Çünkü Lufy WB ile dövüşecek ya.Luffy'nin şu halini peçete yapar sümkürür abi ne kazanması. Luffy fanları iyice cığrından çıktı.
Salt hız ile kaçmak zor olacaktır ama onun da imkansız olduğunu düşünmüyorum.Bu gibi durumlar ile Teach'in tekniği yapmasını engelleyebilirsin. O ara ona saldırırsın. Zaten sorun bu değil. Ben hız ile bu teknikten meyve kullanıcılarının kurtulamayacağından bahsediyordum sadece.
Ya en yakını bile olsa o saldırıdan kaçardı neden kaçmadı diye soruyor işte.Kendince birşeyler ispatlamaya çalıştı,bilerek yedi darbeyi 2-3 kelimeyle herşey açık bunu uzatmaya gerek yokNeyi kanıtladın peki bu cümlenle ? Demek istediği benimkiyle aynı . Eskisi gibi değil demeye getiriyor işte :/
Ben WB kazanır dedim zaten. WB'nin Luffy'i ezme durumu olamaz. Varlık gösterebileceğini düşünüyorum WB karşısında.Boş ver uçsunlar. Baksana Dofy amiral oldu şimdi. Çünkü Lufy WB ile dövüşecek ya.