Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akainu 2 defa içini yakıyor adamın daha da yere gömüyor :/
Ardına BB yi gömüyor :(
İçini yakmıyor yahu derisi dağlanıyor sadece. Hem 2 defa da değil 1 defa. 2.si animatör uydurması. WB önceden bisentoya deprem yüklemese buz kalıbından çıkamıyordu. Böyle adamlarla Doflamingo samayı bir tutmayin rica ediyorum.

Yakında Yonkou'ya yürüyecek adam, bırakın da biraz olsun şu anda Yonkoulara direnecek seviyede olsun. Diğer türlü bir anda çok büyük p-up alması veya time skip yaşanması gerekiyor.

G4 modu Rayleigh ile oturup üzerinde epey kafa yordukları bir mode. :/ Ki o mode bile yanlış okumadıysam veya tercüme etmediysem :/
Adada ki bazı hayvanlara bile işlememiş diye hatırlıyorum. Yada enerjisi çabuk bittiğinden sıkıntı yaratmış.
Rayleigh gibi birinin adaya gelip "durumlar ne bakalım g4 ile ada hayatın nasıl " tarzı konuşmaları pek yonkou ayarı olmadığını gösteriyor.
Kat edecek çok yolu var. En azından hakisi çok iyi değil. Sadece saldırı şiddeti büyük.

G4 modu Rayleigh ile oturup üzerinde epey kafa yordukları bir mode. :/ Ki o mode bile yanlış okumadıysam veya tercüme etmediysem :/
Adada ki bazı hayvanlara bile işlememiş diye hatırlıyorum. Yada enerjisi çabuk bittiğinden sıkıntı yaratmış.
Rayleigh gibi birinin adaya gelip "durumlar ne bakalım g4 ile ada hayatın nasıl " tarzı konuşmaları pek yonkou ayarı olmadığını gösteriyor.
Kat edecek çok yolu var.
En azından hakisi çok iyi değil. Sadece saldırı şiddeti büyük.
Yanılmıyorsam Rayleigh son 6 ay adaya hiç uğramamıştı.O sürede biraz olsun mesafe kat etmiştir.Hatta sanmıyorum ama araya bir de G-5 sıkıştırmış bile olabilir.Gerçi mesafe almış halinde bile 10 dakika yarı ölü kalıyorsa alınacak yol daha uzun.G-4 ile zaten belli bir süre amiral gücüne erişebiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık