Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu iki cümledeki tezatlığı farkettin mi? :( Ayrıca Luffy daha güçlü. ;)
Ana karakter olduğu için zaten alıcaktı dedim.Normal şartlarda ikisi kapışsa luffy nin hiç sansı yoktu.Siz normal şartları esas alarak zaten alıcaktı dediğinizi farzettim.
Oda torpil verdi adını g4 koydu.yinede g4 e rağmen def tüm saldırılara kafa attı üstüne kukla yeteneğini veya kesme yeteneğini kullanmadı.ve dahası kafesin kapanmasını hızlandırabilirdi.ve daha bir sürü şey.
ana karakter farkı işte.

Ana karakter olduğu için zaten alıcaktı dedim.Normal şartlarda ikisi kapışsa luffy nin hiç sansı yoktu.Siz normal şartları esas alarak zaten alıcaktı dediğinizi farzettim.
Oda torpil verdi adını g4 koydu.yinede g4 e rağmen def tüm saldırılara kafa attı üstüne kukla yeteneğini veya kesme yeteneğini kullanmadı.ve dahası kafesin kapanmasını hızlandırabilirdi.ve daha bir sürü şey.
ana karakter farkı işte.
G4'e torpil demek... Bu zihniyette olabilmeyi cidden aklım almıyor.

Oda torpil verdi adını g4 koydu.yinede g4 e rağmen def tüm saldırılara kafa attı üstüne kukla yeteneğini veya kesme yeteneğini kullanmadı. ve dahası kafesin kapanmasını hızlandırabilirdi.ve daha bir sürü şey.
ana karakter farkı işte.
Law da Doffy ye karşı hiç room yapıp kesmeye çalışmadı.Oda da ona bu gücünü kullandırtmadı.Onu napıcaz?Ayrıca adamın kendi gücüne torpil demek :(.

Keşke Law köprüde Dof ile savaşırken balıklardan biri ile Dof'un yerin değiştirseydi :/

Son düzenleme:
ana karakter farkı işte.
Bak her yazdığın mesajda kendi içinde iki tezat şeyi savunmanı geçtim. G4 torpil ne demek. Kesme yeteneğini kullanmadı ne demek kafesin kapanmasını da hızlandırdı zaten millet boşuna mı ıkınıyordu orada amiral boşuna mı yardıma geldi. Ya ana karakter tabiki de alacak ama sizin farkı göremediğiniz olay Dof'a bu güçleri verende aynı mangaka. Bunu atlıyorsunuz. Adam g4 açtırmadan aldırtamaz mıydı? Herifin elinde kalem isterse Luffy adada öyle bir haki geliştirdi Dof'un 5 katı da derdi. Grizzly magnum attığında Dof'u kaçırmayıp yedirtebilirdi. Olabilirdi bür sürü olasılık hakkında konuşabiliriz. Biz olanları konuşalım ne oldu. Dof ile Luffy kapışıyordu. Bizim oğlan denk dövüşüyordu. Ta ki Dof Gamma Knife yedi. Bizim oğlan ilk başta üstünlüğü eline aldı kombo ataklar yaptı fakat bu adam bu yaraları iyileştirdi. Sonunda bizim oğlanın sakladığı gteknik varmış zaman kısıtından bunu kullandı Dof meyve uyandırmasına rağmen hiç bir b.k yapamadı bizim oğlana. Ha buna da acayip handikap vermiş oda haki tükenmesi 10 dakkika yenileme. Diyelim ki tekniğin böyle bir dezavantajı yok o zaman ne olacaktı yine kalem mangakada dezavnataj vermeyebilirdi. Son saniyede tam vuracakken g4'ü bitirtmeyebilirdi hiç bunları konuştuğunuz yok. Asıl burada torpilli olan Dof la siz neyin torpilinden bahsediyonuz. Senaryo gereği dayak yemesi uzadı. Zaten dayak yiyecek ana karakterden. Burada mangaka Dof'a öyle torpil vermiş ki g4'e dayandırmış. Senaryo gereği uzattıkça uzatmış hala neyin kafasındasındasınız çözemedik be. Herifin evrenininde hala herife aslında şu daha güçlü yenemezdi diye karşı çıkıyorsunuz.

ana karakter farkı işte.
Torpil... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık