Görmediğimiz amiralin momongo olabilirmi acaba.İhtimal varmı.
Nope.Görmediğimiz amiralin momongo olabilirmi acaba.İhtimal varmı.
Belkisi yok, Luffy olmayınca kol kaybediyor adam.Law kendi diyor Gamma Knife"ı yapmak için fırsat kolladım diye.Luffy olmasa Dof almayacak belkide saldırıyı.Yonkoulara yemez bu teknik.
Yaşını almış ezik bir kor amirali amiral yapmazlar.Görmediğimiz amiralin momongo olabilirmi acaba.İhtimal varmı.
ne bileyim animeyi izlerken amirallerin yürüyüşü var açılışta ishonun yanında ki bana momongayı anımsattı.
Daha Oda çizmemişken, en azından piyasaya çıkarmamışken animenin ne çizdiğinin bir önemi yok.ne bileyim animeyi izlerken amirallerin yürüyüşü var açılışta ishonun yanında ki bana momongayı anımsattı.
Görmediğimiz amiralin momongo olabilirmi acaba.İhtimal varmı.
Samuray mı olacak yeni amiral? Fuji den sonra buda sönük kalırsa denizciler biter benim için.
Yeni amiral bu Sbs çizimi.Toshiro Mifune esinlenildiği kişi.Yojimbo filminde oynayan dayı
Çizimde samuray değilde esrarkeş tipi var Şöyle biri çıkıcak Filo amirali olan Akainu yerine bu adamı koyun.Akainuyu aratmaz yani.Samuray mı olacak yeni amiral? Fuji den sonra buda sönük kalırsa denizciler biter benim için.
fan çizimi yalnız o. Biri yapıp ODAya göndermiş. SBS den anlaşılan buu amiral akainuu v2.0 çıkacak gibi ama du bakalım
Yeni amiral bu Sbs çizimi.Toshiro Mifune esinlenildiği kişi.Yojimbo filminde oynayan dayı