Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
http://mangayurdu.com/oku/One_Piece/757/11
Şu sahnede sol en altta ki Sabo'a bak misal izler yok , benim anlatmak istedğim o iz felan bildiğin savaş imajı , öyle ahım şahım birşey değil.
E.oda resmen 2 karakteri de birbirilerini küçük düşürmeden savaşı bitirdi.
Ben şahsen orda baskın taraf göremedim.
Tamam savaşınca oluyor zaten. Ama darbe alman lazım. Diyelim bir taraf karşılık vermedi Luffy'nin yaptığı gibi yedi darbeleri onda hasar dolayısıyla da karartı çizilir. Ama saldıran tarafta çizilmez çünkü hasar almamış adam. O karartıların sonra kaybolması önemli değil, Luffy'ninkilerin de bir kısmı kayboldu ee? Darbe almadı mı Luffy diyeceğiz? Aldı hatta daha çok aldı. O ise tek vuruş yaptı. Fark şu, onun tek vuruşu rakibine yetiyor. Ama Issho vs Sabo'da durum farklı. İki tarafta darbe almış ama birisinin yüzünde boynunda karartılar çizilmiş diğerinin salt alnının sağ üstünde. Mangaka göstermiş abi işte. O ana kadar daha fazla yıpratan Issho. Ki bak meteorların olmaması, yer çekimine haki eklenip eklememe durumunun veya doğrudan ateşe zarar verme durumunun belirsizlikleri, Issho'nun kasmaması, her şeyini koymaması durumları var. Gene söylüyorum Issho shichiye dalacağı gibi dalarsa parçalar. Ve eğer yer çekimi ile ateşe zarar verilmiyorsa ve gene de daha çok yıpranan taraf Sabo olarak çiziliyorsa Sabo bariz şekilde aşağıda demektir. Ki bence aşağıda zaten.

Shanks'ın zamanı yavaşlatma olayı ilgimi çekti ve bence böyle çıksa iyi olur. Marineford'a çabuk gelmesini ,Hızının kaynağının zamanı yavaşlatması olduğuna felan iyi bağlamışlar. Verin bu gücü bana :D

Aklıma geldi de sizce bu Vekapunk gibim bildiğimiz Müfettiş Getgatten esinlenmiş olabilir mi şu resme baktım ameliyat felan olmuş

, bence Vegapunk gadget gibi olsa :
Kendi aletlerini felan kendi çıkarsa dört bir yandan felan ne bileyim güzel olabilir gibi.

Şu resmi görünce olabilir diyorum.
http://img1.wikia.nocookie.net/__cb..._Infobox.png/250px-Vegapunk_Manga_Infobox.png
Franky zaten yeterince Müfettiş Gadget değil mi?

Bellamy'nin bile B. Koka yaptığı, Vergo'nun 15 yaşındayken full beden tankladığı seride WB'nin Koka'yı kullanmayı bırakın tekniğin varlığından haberi bile yok. Çöplerin maskarası oldu tüm savaş boyunca. :(
Savcım senin tespitler son zamanlarda çok dikkatimi çekiyor beğeniyorum yorumlarını :). Kanıtlarla geliyorsun tabi doğru veya yanlışına girmiyorum ama ne olursa olsun belgeliyorsun :).

Luffy'i Kid'i Lucci'den beter ederdi 2y önce büyük ihtimalle şimdi de eder. Ödül muhabbeti dönünce bunu söyleyesim geldi nedense

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık