Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

O değilde Luffy torpilliydi güya. Mangaka her tekniğine bir handikap koyuyor. Dof vs'sinde son tekniği vuracağı sıradada hakisini kullandıramayacak bir duruma düşürüyor. Evet baya torpiili bir karakter.

Hani herkes Luffy'nin Dof'a nasıl zarar verebileceğini düşünüyordu. Gördük ki zarar vermeyi bırak Dof'a don muamelesi yaptı. Yani apaçık bir şekilde adamda şu an bu potansiyel mevcut.:)

O eziği sayma. :S Mangaka BB ekibine sağlam bir misyon yüklemiş.Meyve avcılığı yaptıkları zaten bilinen bir şey.Shiliew de nasiplenmiştir bundan.Karşımıza çıktığında meyveli çıkacaktır yani.
O ezik iki bölümdür Sabo ile uğraşıyor yazıp etrafı bulundırmayayım o zaman ben. :S
Neresi ezik la bu karakterin?
Bak Sabo alamaz yazmadım havada karada ama neresi ezik? Adam kapışmak için o karmaşanın arasında Luffyi bırakıp Burgussle ilgilniyor nasıl bi ezikliktir bu :D

O ezik iki bölümdür Sabo ile uğraşıyor yazıp etrafı bulundırmayayım o zaman ben. :S
Neresi ezik la bu karakterin?
Bak Sabo alamaz yazmadım havada karada ama neresi ezik? Adam kapışmak için o karmaşanın arasında Luffyi bırakıp Burgussle ilgilniyor nasıl bi ezikliktir bu :D
Karakteri ve davranışlarından dolayı ezik dedim zaten. :/ Sabo hayvanına diş geçiremiyor diye ezik olmaz kimse. :ehe:

O değilde Luffy torpilliydi güya. Mangaka her tekniğine bir handikap koyuyor. Dof vs'sinde son tekniği vuracağı sıradada hakisini kullandıramayacak bir duruma düşürüyor. Evet baya torpiili bir karakter.

Hani herkes Luffy'nin Dof'a nasıl zarar verebileceğini düşünüyordu. Gördük ki zarar vermeyi bırak Dof'a don muamelesi yaptı. Yani apaçık bir şekilde adamda şu an bu potansiyel mevcut.:)
Dofflamingo yeni neslin gücünü görmek için Luffy ' i test etti. Onun sınırlarını merak etti sadece.Artık öldürecekken de teke tekçi olan Luffy başkalarından yardım almayı kabul etti. Şimdi kaçıyor. Zoro vs Mihawk ' a karışmayan adam başkalarından medet umuyor.

Doffy ' nin babası saf olmasaydı, son 10 senedir dünyayı Doffy yönetiyordu.

Alpamis

Dofflamingo yeni neslin gücünü görmek için Luffy ' i test etti. Onun sınırlarını merak etti sadece.Artık öldürecekken de teke tekçi olan Luffy başkalarından yardım almayı kabul etti. Şimdi kaçıyor. Zoro vs Mihawk ' a karışmayan adam başkalarından medet umuyor.

Doffy ' nin babası saf olmasaydı, son 10 senedir dünyayı Doffy yönetiyordu.
Yeni neslin gücünü test mi etti ? Bir şeyi test edebilmek için o şeyin farkında olmak gerekiyor.

Ama Dof'un g4'ten sonra ki halini belirtmeme gerek var mı ? Adam ben nerdeyim buraya nasıl geldim havalarında ? Ve sonrasında ise yana yana Luffy'i arıyor. Bana yaşattıklarının mislini sana vereceğim diye. Evet test etti Luffy'i.:)

Zoro olmasa adadaki herkes ölmüştü. Yani ;
Dof > Amiral + Devrimcilerin 2. Adamı + Yonkou 1. Tümeni + Luffy + Law + Onlarca Yeni Dünya Korsanı
böyle bir denklem çıkıyor ortaya.

Bir Zoro kolay yetişmiyor:cool:.

Alpamis

Zoro olmasa adadaki herkes ölmüştü. Yani ;
Dof > Amiral + Devrimcilerin 2. Adamı + Yonkou 1. Tümeni + Luffy + Law + Onlarca Yeni Dünya Korsanı
böyle bir denklem çıkıyor ortaya.

Bir Zoro kolay yetişmiyor:cool:.
İyi ki Fuji gezegen çekmiyor şuraya ha. İleride pişman olursun bu dediklerine.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık