Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yuh, çizgi karakterler yüzünden canlı karakterlere mi laf edelim? O kadar da düşmedik. :(
Çizgi karakterden dolayı değil davranışından dolayı edin zoro ya illa laf etmeyin demeyin demiyorum altü üstü bir karakter sevmiye bilirsin ama bu durumda bunu yapan reel hayatta başkası yüzünden bunu geröek birinede yapabilir.Benim mantığım basit kişileren dolayı herhangi bir şey hedef alınmamalı asıl önemli olan orada yatan mantık başkası istediği yere çeksin önemli değil

Çizgi karakterden dolayı değil davranışından dolayı edin zoro ya illa laf etmeyin demeyin demiyorum altü üstü bir karakter sevmiye bilirsin ama bu durumda bunu yapan reel hayatta başkası yüzünden bunu geröek birinede yapabilir.Benim mantığım basit kişileren dolayı herhangi bir şey hedef alınmamalı asıl önemli olan orada yatan mantık başkası istediği yere çeksin önemli değil
Onları bilmem de ben kimsenin kişiliğine laf etmeyi tercih etmiyorum.

Çogu gırgırına yapıyor stres atıyor zaten. Gerçek hayatla çok kıyaslamamak lazım.

deniztaşında şeytan meyvesi gücünü kullanıcı kullanamaz. dışarıdan müdahele edilebilen meyve güçleri ise aktiftir ama kullanıcı kontrol edemez. luffy suya düştüğünde boynunu uzatıp nefes almasını sağladılar. Luffy denizin dibinde kendisi boynunu bir yerini uzatamaz.

karasakalda ise durum farklı. meyve gücün tamamen iptal olur.yani başkası da gelse luffynin boynunu çekse uzayamaz.

kısacası: deniz taşı takılı luffnin boynunu çekip uzatabilirsin. karasakalın tuttuğu luffynin boynunu çekip uzatamazsın.
teşekkürler

Alpamis

Zoro ve Luffy denk olabilir şuan, bunu söylemin neresi yanlış. Adam terlemedi bile daha , Zoro şimdilik daha güçlü bile olabilir.
Adam 2 yıldır Mihawk ile vs atıyor kendini aşa aşa ne seviyelere gelmiştir.
Sen ciddi misin ? Sonra da bir şey diyince Luffy fanı oluyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık