Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

Lawiın icten savunma yapamazsiın demesinin ucu aciık ordan Oda dikkat cekmek istedi. Belki de haki ile icten bile savunma yapiılabiliyordur.

Neden bu Luffyden bir yöndede iyi olamıyor bu karakterler?
Açıkça gösterildi , Luffynin acıyı resmen içine çekti Zoro ve kan revan içinde hala ayaktaydı, o acıyla Luffy bayılmıştı.

Luffy en iyi haki sahibi ,en güçlü , en dayanıklı , en güzel ,hep en iyi Luffy:(
Herhangi bir yön değil ki o dayanıklılık yoksa mesela zeka yönünden Zoro hariç hepsi iyidir Luffyden. Luffy Zoro gibi kılıç kullanamaz ve Zoro daha ciddiye alır işleri. Ama dayanıklılık Luffyde fazla olmak zorunda. Yonkoularla Zoro değil o karşılaşacak. Zaten arlonga söylediklerini hatırlarsan anlarsın ne demek istediğimi.

Şok saldırısında ne Law ne de biz okuyucular bir beklentiye girmedik zaten.Etkisini de Oda pek göstermedi ama Gamma öyle değil.Basbayağı Dof'un iç organlarının duman olduğunu gördük ki meyvesi olmasa gidiciydi zaten.Bildiğin üzüm gibi dökülecekti organları.Bu saldırıyı bir başkasının yediğini düşünsene bir de.
Bir başkasının yediği düşünüp ona göre yorum atmıyor muyuz zaten en başından beridir? :S
Beklentiye girme sebebimiz Law'ın beklentiye girmesi. Ben de diyorum ki Law o kadar beklentiye girdikten ve saldırısını övdükten sonra olanlar bana Law'ın beklentisinin yersiz olduğunu gösteriyor. Olayları değerlendirme farkı heralde.
Ha, yanlış anlama. Tabi ki Doffy'nin seride şu ana kadarki en bug meyve olan ito ito no misini devre dışı bırakmıyorum.
Kimseye bişi olmazdan kastım kalbur üstü dediğimiz adamlara bişi olmaz. Bizim tayfada bu saldıran canavar üçlü ve Brook sağ çıkar mesela.

Kimse Zoronun kendi yaralarının üstüne o acıyı aldığını hesaba katmıyor.
Aşagı yukarı Sanji ile aynı yoruldular desek Zoro acıyı almadan önce Sanjiyi bayıltacak kadar yorgun olduğu anlamına gelir bu.
Bir de Luffyi bayıltacak kadar acıyı aldı ama hala bayılmamıştı adam.
Fanlıkta bir yere kadar :/

Kimse Zoronun kendi yaralarının üstüne o acıyı aldığını hesaba katmıyor.
Aşagı yukarı Sanji ile aynı yoruldular desek Zoro acıyı almadan önce Sanjiyi bayıltacak kadar yorgun olduğu anlamına gelir bu.
Bir de Luffyi bayıltacak kadar acıyı aldı ama hala bayılmamıştı adam.
Fanlıkta bir yere kadar :/
Sen mi diyorsun bunu?
Sana kalsa Zoro herkesten güçlü. :(

Zoro ve Luffy denk olabilir şuan, bunu söylemin neresi yanlış. Adam terlemedi bile daha , Zoro şimdilik daha güçlü bile olabilir.
Adam 2 yıldır Mihawk ile vs atıyor kendini aşa aşa ne seviyelere gelmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık