Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Gördüğümüz kadarıyla bu kafes kesilmiyor, yok edilmiyor. Bu mantıktan yola çıkarsak kafes en büyük savunma araçlarından birisi olmaz mı? Örnek verecek olursak dof sadece kendisinin bulunduğu alana bir kafes yapsa kimse ona dışarıdan müdahale edemez. Kafes kullanıcısı neredeyse o yöne hareket ettiğini de işin içine katarsak kusursuz savunma aracı. Dof dayak yiyeceğini anladığı vakit sadece kendini kafesin içine alsa bir Allah'ın kulu dokunamaz.

Gördüğümüz kadarıyla bu kafes kesilmiyor, yok edilmiyor. Bu mantıktan yola çıkarsak kafes en büyük savunma araçlarından birisi olmaz mı? Örnek verecek olursak dof sadece kendisinin bulunduğu alana bir kafes yapsa kimse ona dışarıdan müdahale edemez. Kafes kullanıcısı neredeyse o yöne hareket ettiğini de işin içine katarsak kusursuz savunma aracı. Dof dayak yiyeceğini anladığı vakit sadece kendini kafesin içine alsa bir Allah'ın kulu dokunamaz.
Kafesin esas kullanım amacı bir yerde dışarı bilgi sızmadan işini halledip ortalığı temizlemek savunma amaçlı işine yaramaz ki. Hem o dediğin şekilde dof karşı saldırı da yapamaz. Kendi elini kolunu bağlamış olur.

Ben kafesin yokedilmezligini gucunun sinirsizligina baglamiyorum. Hakiyle alakali bence. Adada hakisi en guclu adam dof o yuzden kimse kafese bisey yapamiyor. Yoksa kesilmez erimez falansa bu teller az once bir arkadas demisti yonkoulari falan dize getirir diye. Neyse kafesinde cok omru kalmadi haftaya kong gatling bekliyorum. Tabi e.oda lutfedip mangada birkac dkyi islerse

Roronoa Zoro

Kafesin esas kullanım amacı bir yerde dışarı bilgi sızmadan işini halledip ortalığı temizlemek savunma amaçlı işine yaramaz ki. Hem o dediğin şekilde dof karşı saldırı da yapamaz. Kendi elini kolunu bağlamış olur.
Zaten mutlak savunma dedim. Öleceğini anladığı zaman kullansa başka bir darbe yemez.

Şu an adada o kafesi geçebilecek güç yok.
Ama T-Suru'nun yeteneği galiba Dofa ters o aşar , Aokiji buza çevirdiği nesneyi iç dış komple buz haline getiriyor oda dondurarak kırabilir.Benzer şekilde Kizarunun ışınlarını keser o teller, ama yine içeri ışın geçebilir yada Kizaru nokta atışı yapabilir içeri.
Kafesi sık dokursa bilemeyiz tabi.

Roronoa Zoro

Hawkins'in değişim geçirdiği saldırının ismi "Devil Conquering Phase" imiş.
Hawkins-sama meyvesini uyandırmış olabilir mi acaba?

Niye diğerlerinin aklına gelmeli ki?
Sanji gibi biri olsa işler değişirdi tabi.
He ya Zoro hep marimo amiral zaten avel avel dolaşıyor iq gücü eksik bu adada. :(
Basit bir şey çıkar ya da mesela ateşle falan devredışı kalıyor gibi bir durum olursa saçma durmaz mı? Sallıyorum tabi yani basit bir şey çıkmasın en azından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık