Bak 8 sayfa.Tam sana kızacağım avatarını görüp sakinleşiyorum
Tamamen çift sayfa çıkarınca daha bir güzel oluyormuş.
Sanırım onun sebebi adam zorlanıyor karakteri saçlı olarak göstermede. Lawın Şapkasız bi kaç hali gözümün önüne gelince bu tip kim diyorum.Bugün kaldırımda yürürken düşündüm OP karakterlerinin çoğu şapkalı.
Sabo-Luffy-Ace-Akainu -Law-Bege-mihawk-BB-Linlin-Kaido-Kuma daha gider bu , işin garibi şapka yoksa bile başka aksesuar mutlaka kullanıyorlar.
Marjinaller ondan galiba.
Yüzememek, Shanks seri başında söylüyordu, Reyleigh adaları yüzerek geziyor zaten, Garp ta eminim bu yüzden gerek duymamıştırSizce Shanks - Rayleigh - Garp gibi çok güçlü kişiler Şeytan Meyvesi neden yemiyorlar? Yani, bilmediğimiz bir dezavantajı olabilir mi sizce Şeytan Meyve'lerinin?
Sırf yüzememek bence çok negatifik bir durum değil. Yani kişiler çok daha güçlü olmak istiyorsa bence Şeytan Meyvelerine sahip olmaları ve onlarda ustalaşmaları yollarını kolaylaştırır. Bu kadar önemli insanların tercih etmemelerinin sebebi "yüzemicem yeaa." olmamalı bence.Yüzememek, Shanks seri başında söylüyordu, Reyleigh adaları yüzerek geziyor zaten, Garp ta eminim bu yüzden gerek duymamıştır
Shanks, Luffy e ' Meyveyi mi yediiiiin ?! ' Luffy ömrünün sonuna kadar yüzemeyeceksin diyorduSırf yüzememek bence çok negatifik bir durum değil. Yani kişiler çok daha güçlü olmak istiyorsa bence Şeytan Meyvelerine sahip olmaları ve onlarda ustalaşmaları yollarını kolaylaştırır. Bu kadar önemli insanların tercih etmemelerinin sebebi "yüzemicem yeaa." olmamalı bence.
Bunları inkar etmiyorum ama One Piece gibi kocaman bir alemde çok küçük bir sebep kalıyor şahsı adına.Shanks, Luffy e ' Meyveyi mi yediiiiin ?! ' Luffy ömrünün sonuna kadar yüzemeyeceksin diyordu
Reyleigh dünyayı yüzerek dolaşan bir adam
Bence bunlar bir gösterge
Bunlardan önce Sanji var.Sizce Shanks - Rayleigh - Garp gibi çok güçlü kişiler Şeytan Meyvesi neden yemiyorlar? Yani, bilmediğimiz bir dezavantajı olabilir mi sizce Şeytan Meyve'lerinin?