luzo
Aynen bende hatırlıyorum hakin artmış diyordu acaba luffy farkında olmadan haki falan mı kullanıyordu, ayrıca BB hakiyi bilmeyecekse kim bilecek :/Nope, Luffy haki kullanamıyordu o zaman. Sen başka bişiyle karıştırıyorsun.
Aynen bende hatırlıyorum hakin artmış diyordu acaba luffy farkında olmadan haki falan mı kullanıyordu, ayrıca BB hakiyi bilmeyecekse kim bilecek :/Nope, Luffy haki kullanamıyordu o zaman. Sen başka bişiyle karıştırıyorsun.
Arlong'da olsun,Croco'da olsun veya Lucci'de olsun Luffy'nin hep son anlarına doğru haki kullandığını düşünüyorum ben.Özellikle de Croco vs'sinde.Bildiğimiz haki değildir o. BB'nin kullanım maksadı farklıdır. Luffy haki bilmiyorken haki kullanmış gibi muhabbet geçmesi mantıklı gelmiyor bana. Tabi Oda sonraya bişi sakladıysa ayrı.
Niye? Hakî bilmiyorken kral haki kullandı aynı şekilde Zırh hamisi kullanmış olamaz mı?Bildiğimiz haki değildir o. BB'nin kullanım maksadı farklıdır. Luffy haki bilmiyorken haki kullanmış gibi muhabbet geçmesi mantıklı gelmiyor bana. Tabi Oda sonraya bişi sakladıysa ayrı.
Rayleigh haki herkesin içinde olan bir güçtür ama çoğu insan bu gücü açığa bile çıkaramaz diye söyledi.Bildiğimiz haki değildir o. BB'nin kullanım maksadı farklıdır. Luffy haki bilmiyorken haki kullanmış gibi muhabbet geçmesi mantıklı gelmiyor bana. Tabi Oda sonraya bişi sakladıysa ayrı.
Ama bu arkadaşa kesin katılıyorum.Bu bilinçsiz gaza haki kullanımı vardır.Arlong'da olsun,Croco'da olsun veya Lucci'de olsun Luffy'nin hep son anlarına doğru haki kullandığını düşünüyorum ben.Özellikle de Croco vs'sinde.
Bende o flashback'e bağlayıp sonunda karşılık vermeye başlıyacak diye bekliyordum ama Luffy hava kaçırma muhabbeti çıkınca yıkıldımYabancı bir forumda biri yazınca fark ettim. Dof son sayılarda tıpkı flashbackde olduğu gibi duvara yapışmış şekildeyken, yine küçüklüğündeki gibi karşısındaki tüm kalabalık ölmesini istiyordu. Keşke kalkıp toparlanırken motivasyonu bu olsaydı.
Ne noobu çevirilerde irade gücü diye çevrilmiş ama adam bildiğin haki diyor bu adam haki terimini ilk kullanan adam boşuna söylemiyordur bu lafları.Nope, Luffy haki kullanamıyordu o zaman. Sen başka bişiyle karıştırıyorsun.