Logia olmayanlarda bile gördük ikinci formu. Logialar daha uygun hatta bu işe. Uyanmak haricinde ikinci formalar görmek mümkündür. Luffy'nin vitesleri de bu sınıfa girebilir hatta.Şu Enel'in 2.forumu gibi bence Amiraller meyveleriyle 2. forma geçebiliyor.
Logia meyvelerinin 2 formunun olduğunu düşünüyorum ama bunun için meyve en üst düzeyde hakim olmak yada sınırlarını zorlamak gerekiyor.
Şu Sabo mera merayı çözsün harikalar yaratacaktır.
İyi dedin. İleride Kuzan veya Sakazuki MF'de ki gibi gözükmeseler güzel olur. Farklı bir seviye olacaklarına göre ki bizde o zamana kadar hakiden bıkarız bi nevi. Yani haki tarzı birşey göstermesinler onlarda. Meyveyi uplarsa filan güzel olur.Şu Enel'in 2.forumu gibi bence Amiraller meyveleriyle 2. forma geçebiliyor.
Logia meyvelerinin 2 formunun olduğunu düşünüyorum ama bunun için meyve en üst düzeyde hakim olmak yada sınırlarını zorlamak gerekiyor.
Şu Sabo mera merayı çözsün harikalar yaratacaktır.
Tekrar aç bellektedir herşey.Ulan zamanında Enelin o formu ile ilgili konu açmıştık kimse ilgi göstermemişti
Değerimi bilememişsiniz işte :/
Doffy'nin tarife uymuyor. Uyanış olması zor.Koca adayı çoluk çocuk katleden Enel uyandırmıştır, büyük ihtimalle o form da awake halidir. Başka bi Logia görmedik herhalde form alan Enel'den başka? Adamın bahtsızlığı işte gele gele Luffy geldi.
Geçenlerde bunu ben de söylemiştim ama pek katılan olmadı bana. :/ Mantıken düşündüğümüzde Luffy bu hızdayken bile BB'ye yakalanması zor görünüyor ki seri sonuna doğru daha da hızlanacaktır.Bir tek geriye BB'nin çekim gücü kalıyor fakat sürekli çek vur çek vur yapacak hali yok ya.En fazla 3 kez yer o numarayı Luffy.Yani evet,kesinlikle böyle bir şey bekliyorum ben de.zamanında BB karanlık meyvesini daha iyi kullandığında meyve gücünü iptal etmek için dokunmasına gerek kalmaz alan yaratıp o alanın içindekilere dokunmadan meyve güçlerini iptal edebileceğini smokerla konuşmuştum.şimdi bu meyvenin awake inden sonra olması en muhtemel şeylerden biri oldu.