Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cedric

Victor Jara :) Zulüm heryerde aynıdır.O denk geldi,koydum bende :D
Yarım kalan şarkı.. Hüzünlendim.. Ama niye Kinemona benzettim la. :respect:

İlginç bir teori.
[video=youtube;ixznylN5dYM]https://www.youtube.com/watch?v=ixznylN5dYM[/video]
bu adamın teorilerini seviyorum.

Büyük çapta savaşı akıl mantık kabul etmiyor zaten. Elli defa sordum kimse de çıkıp bir şey demedi. Dedim ki arkadaş bunlar savaştı ama bu savaş büyük çapta ise nasıl yenen çıkmaz? Hadi kaptanlar aynı anda düştü kaldı. Hadi sağ kollar da aynı anda düştü kaldı ona da eyvallah. Ulan hadi sol kollar da aynı anda düştü kaldı. Yahu bütün hepsi mi berabere kaldı :D Aklın mantığın kabul edeceği bir şey değil bu. Ufak çaplı sürtüşme olduğu çok açık. Yani kesinlikle bu cümleden yonkolar eşittir bakın yenişememişler gibi bir anlam çıkmaz. Tabi sonrası da var işin. Diyelim bir taraf kazandı. Ama büyük ihtimal ağır hasarlı olurlar ve bazı kayıpları olmuş olur. Diğer iki yonkodan birisi de fırsat bu fırsat ona çökebilir. Ne oldu? Gitti iki yonko. Kazanan kazandığına sevinemez lan :D Sakat iş. Büyük çapta savaşmalarının mantığı yok zaten.

Kaido-Gaban konusunda da eminim ki Kaido bizimkilerin rakibi olacak. Peki bizimkilerin rakiplerinin ortak özellikleri nedir? Hep halka zulmeden birileri değil mi düşmanlar? Mangaka onlar kötü bizimkiler iyi gibi bir profil çizip sonra da iyilere kazandırmıyor mu?

Peki Roger tayfasındakiler de bizimkiler gibi melek midir? Hayır tabii ki. Öyle bir şart yok. Ama sıkıntı şu: mangaka bu tayfaya değer veriyordur muhakkak. Değer verdiği tayfadan bir üyeyi kötü olarak gösterip sonra Luffy'e dövdürmesi benim aklıma yatmıyor hiç. Bu adam da muhtemelen Luffy'de kaptanını görüp gülümseyecek bir abidir.
Belki Mihawk Vista olayı gibi olmuştur birbirlerini deneyip pes etmişlerdir yada Wb Shanks mevzusu gibi olaylarda olmuştur. Jimbei Ace gibi berabere de kalmış olabilirler. Yani benimde savaşmamalarını mantığım almıyor. İlla biri gelip kafa tutar diğerine ki. Kaido Wb'ye giderken Shanks durduruyor. Şu zamana kadar ufak sürtüşme olupta tam Wb savaşa giderken Kaido'nun onu indirmeye davranması bence daha önceden de savaşmış olabileceklerini Kaido'nun ona kini olduğunu gösteriyor ki dediğim mantıksız değil olabilitesi var. Ufak ufak sürtüşmeyle bu iş biraz saçma olur. Hatta Wb'nin adalarına çöken BB,2yi bile durdurmaya çalışmaları lazım mantıken hazır bir rakipleri inmiş neden daha güçlü rakip istesinler ki. Ki adamın gemisi yok Akainu'dan kaçıyor o aralarda bir savaş mavaş olmaması bence mantıksız.

Öyle değil, tüm meyve isimleri çıkardıkları sese göre adlandırılıyor no mi sesi demek zaten.

Lastik gomu gomu diye ses çıkardığı için Gomu Gomu No mi diye gidiyor.
Bununla ilgili bir teorim var da açmaya üşeniyorum :/
Kanjisinden baktım.No mi sesi falan demek değil meyvesi demek.

Belki Mihawk Vista olayı gibi olmuştur birbirlerini deneyip pes etmişlerdir yada Wb Shanks mevzusu gibi olaylarda olmuştur. Jimbei Ace gibi berabere de kalmış olabilirler. Yani benimde savaşmamalarını mantığım almıyor. İlla biri gelip kafa tutar diğerine ki. Kaido Wb'ye giderken Shanks durduruyor. Şu zamana kadar ufak sürtüşme olupta tam Wb savaşa giderken Kaido'nun onu indirmeye davranması bence daha önceden de savaşmış olabileceklerini Kaido'nun ona kini olduğunu gösteriyor ki dediğim mantıksız değil olabilitesi var. Ufak ufak sürtüşmeyle bu iş biraz saçma olur. Hatta Wb'nin adalarına çöken BB,2yi bile durdurmaya çalışmaları lazım mantıken hazır bir rakipleri inmiş neden daha güçlü rakip istesinler ki. Ki adamın gemisi yok Akainu'dan kaçıyor o aralarda bir savaş mavaş olmaması bence mantıksız.
Bana çizik atabilirseniz siz yenmiş olursunuz demiştir Wb.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık