Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuma olayında Sözde zoro'nun ölmesi gerekiyordu, sargı ve dinlenme ile ayakta. Luffy'de lastik olmanın verdiği ekstra dayanıklılıkta var anlarımda zoro kim oluyor ama gel gör ki meyvesiz zoro luffy'nin bütün yediği darbeleri alıyor ölmüyor, insanüstü bir insan olmuş zoro....zoro fanı ODA'nın lüzumsuz hareketleri deyip geçelim.
Işığa giden yolda kaybolduğuna dair teoriler vardı.:a:

Kuma olayında Sözde zoro'nun ölmesi gerekiyordu, sargı ve dinlenme ile ayakta. Luffy'de lastik olmanın verdiği ekstra dayanıklılıkta var anlarımda zoro kim oluyor ama gel gör ki meyvesiz zoro luffy'nin bütün yediği darbeleri alıyor ölmüyor, insanüstü bir insan olmuş zoro....zoro fanı ODA'nın lüzumsuz hareketleri deyip geçelim.
Roronoa D.Zoro ondan ölmüyor :(

WB'ye bakış açımız hoşuna gitmedi diye niye kızıyorsun ki? Sen seriyi öyle anlıyorsun, o seriyi böyle anlıyor. Herkesin düşüncesini ifade etmesi doğal. Karşı çıkanlar da gerekli savunmayı getirsinler. Sadece unvanlarına dayanarak yorum yapmanın bekleniyor olmasına da ben şaşırdım.

Kızman mı bu şekilde algılandıysa ifadelerim uslubum için kusura bakmayın. Sadece Wb için söylediğim birşey değildi bu yargısız infaz konusu. Bir adam efsaneyse efsanesir yani en büyük düşmanına bile diliyle söyllettirebiliyorsa gücünü büyüklüğünü saygı duydurabiliyorsa kendine sırf sana bu güç gösterilmedi balon diyemezsin ki gerçekliğe aykırı. Sözümü şahsi olarak algılama genelde yapılan bir durum muhabbetinin yapıldıgını görüncede yazdım .

Kızman mı bu şekilde algılandıysa ifadelerim uslubum için kusura bakmayın. Sadece Wb için söylediğim birşey değildi bu yargısız infaz konusu. Bir adam efsaneyse efsanesir yani en büyük düşmanına bile diliyle söyllettirebiliyorsa gücünü büyüklüğünü saygı duydurabiliyorsa kendine sırf sana bu güç gösterilmedi balon diyemezsin ki gerçekliğe aykırı. Sözümü şahsi olarak algılama genelde yapılan bir durum muhabbetinin yapıldıgını görüncede yazdım .
Sıkıntı yok. :)
Ama bence yorumları yanlış anlıyorsun çoğunluk gibi. WB güçlüydü, bunu kimse inkar etmiyor.
Adam dediği hiçbir şeyi yapamadı, bu iradede biri değildi. Problem bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık