Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zevk için tayfayı katledip kaptanı bırakan ''yaratık'' diye tanınan saykonun teki. Gelse Dofun ne kadar karşı koyabileceğini düşünüyorsun? Yonkou ayarında değilsen bu adamdan korkulur.
Doğru da benim demek istediğim Dof'ta Zoro,Sanji,Franky gibi adamlar olsa en azından bizim tayfa olsa korkusu biraz daha azalırdı.
Güvenebileceği adamı yok tayfasında hepsi çöp.

Sanmıyorum. Kaidoyu daha görmedik ama anlatıldığına bakacak olursak Dofun yanına Luffyi versen bile Kaidonun pek zorlanmandan katledecek gibi bir izlenimi var.
adam yonkouların dofu işte,saykonun önde gideni.shanks ve wb gibi adamlardan korkulmaz ki ,önlerine çıkmadığın sevdiklerine zarar vermediğin sürece sıkıntı yok luffy tarzında adamlar onlar.

adam yonkouların dofu işte,saykonun önde gideni.shanks ve wb gibi adamlardan korkulmaz ki ,önlerine çıkmadığın sevdiklerine zarar vermediğin sürece sıkıntı yok luffy tarzında adamlar onlar.
Dof gene iyi öylesine takılıyor savaşta eğlencesine bakıyor falan. Bunu savaşa salsan kan gölüne çevirir heralde.

Sanmıyorum. Kaidoyu daha görmedik ama anlatıldığına bakacak olursak Dofun yanına Luffyi versen bile Kaidonun pek zorlanmandan katledecek gibi bir izlenimi var.
Dof'un yanına tek Shanks'ı da versen bir şey olmaz ki Kaido'nun diğer adamlarını tutacak adam yok işte sorun bu.

Ayrıca Kaido gibi bir saykonun arcında kimse ölmezse Oda'ya kızarım,söverim.
Adam Moria'nın tüm tayfasını öldürmüş ve onu üzüntü çeksin diye sağ bırakmışken bizimle müttefik yapanlardan en azından birileri ölmeli.

Dof'un yanına tek Shanks'ı da versen bir şey olmaz ki Kaido'nun diğer adamlarını tutacak adam yok işte sorun bu.

Ayrıca Kaido gibi bir saykonun arcında kimse ölmezse Oda'ya kızarım,söverim.
Adam Moria'nın tüm tayfasını öldürmüş ve onu üzüntü çeksin diye sağ bırakmışken bizimle müttefik yapanlardan en azından birileri ölmeli.
Ben tayfasına pek ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. Akaiunun 1 level üstü ve korsan modeli işte bide ileri derece saykoluk ekle tamamdır :D Ben öyle görüyorum en azından. Belki Oda her zaman yaptığı gibi abartmıştır adamı.
Nw de daha çok ölen görürüz ya. Şimdiden Monet, Vergo dikti nalları.

Zevk için tayfayı katledip kaptanı bırakan ''yaratık'' diye tanınan saykonun teki. Gelse Dofun ne kadar karşı koyabileceğini düşünüyorsun? Yonkou ayarında değilsen bu adamdan korkulur.
Doff 'un yeri sabit sıkıntı o, yoksa bireysel gücü yetmez zaten. Kid gibi denize açılmış olsa , Kaido ' un hangi adamı Doffy yakalayabilecek. Adam bütün gemileri batırır , kaçar ve çok zarar verir yonkuya. Adasını korumak için ve gizli planları için mecburi müttefiki oluyor.

Doflamingo ölümden korkmuyor ,Kaido dan mı korkacak.

Adam hayatta en zor şeyi yapıyor, benim için ölün diyebiliyor adamlarına. Bu lafı kaç kişi diyebilir, böyle sorumluluğu kaç kişi üstlenebilir. Luffy ancak kimsenin ölmesine izin vermeyeceğim diye masal aleminde yaşıyor.

Doff 'un yeri sabit sıkıntı o, yoksa bireysel gücü yetmez zaten. Kid gibi denize açılmış olsa , Kaido ' un hangi adamı Doffy yakalayabilecek. Adam bütün gemileri batırır , kaçar ve çok zarar verir yonkuya. Adasını korumak için ve gizli planları için mecburi müttefiki oluyor.

Doflamingo ölümden korkmuyor ,Kaido dan mı korkacak.

Adam hayatta en zor şeyi yapıyor, benim için ölün diyebiliyor adamlarına. Bu lafı kaç kişi diyebilir, böyle sorumluluğu kaç kişi üstlenebilir. Luffy ancak kimsenin ölmesine izin vermeyeceğim diye masal aleminde yaşıyor.
Adam tayfasına değer vermiyor. Kendini en yüce varlık olarak görüyor sebebi bu. Korkusuzlukla nasıl bağdaştırdın bunu anlayamadım.

Evet akainu orada Shanks'a saldırmayacaktı.Saldırmak kolay değil çünkü.Adam 1 km öteden gelip saniyesinde senin yumruğunu blokluyor sen saldırmaya çekinmezmisin bu adama ?

Shanks beyazsakal gibi değil.Saldırsa orada direk ağzının payını alırdı.Beyazsakal gibi çekil önümden kafasında olmaz Shanks çünkü.Amacı yok o yüzden.Wb muhattap mı aldı sanıyorsun akainuyu.Defol git velet yoluma çıkıyorsun diye karşılayıp duruyordu.Yolunda engel olarak görüyordu onunla uğraşmak istemiyordu.Hiçbir amiralle uğraşmak istemiyordu ki zaten ondan jozuya kuzanı bıraktı.

Aşık atabiliyor dediğin amiraller bunu nasıl yapıyor gördük.Aşık atmasına atıyorlar ama kedi - köpeğin dayılanması şeklinde.Wb kalbi tekleyip diz çökünce göğsü delindi ama savunmasızken akainu ne yapabildi ? Üzerine birde geri püskürtüldü sonra Wb tarafından.Sen şimdi bu adamlara mı yonko alma şansı tanıyorsun.Yarı ölü halini bile alamıyorlar.Yonko saldırısını 3 amiral hakisiyle anca dengeleyip durduruyor.

Ayrıca burada sanmıyorum ki kimse Dof akainu ayarındadır desin.Ben demiyorum.Adamın bir amiralden bariz güçlü olduğunu gösteren bir yön yok bir akainu gibi.Akainu üstünden değerlendiren de yok zaten o adam diğerlerine farkını zaten koymuş.Sende amiralleri gözünde fazla büyütüyorsun mercekle baktığından şüpheleniyorum artık.

Doflamingonun amirali yenme ihtimali daha düşükmüş yonkoların alınmasından,bu gerçekten komik.Herhalde o yüzden dedi hiç şansı yokken halledeceğini.En ufak şansı yok ama İssho'nun icabına zor da olsa bakacağım diyor.Merak ediyorum bunu bir amiral yonko için söyler mi ....
@Millennium Wizard
Son paragrafındaki son cümlene ithafen; Kizaru savaşı hemen bitirmek için yılanın başını ezmesi gerektiğinden bahsettikten sonra Wb'ye dalmaya gitmişti. "Zor da olsa icabına bakacağım." cümlesinden bir farkı yok hatta daha da iddialı duruyor.
Bak Raiden güzel bir cevap vermiş.

Dediğim gibi, Amiraller yonkou karşısında neyse, Doflamingo da amiraller karşısında odur, fazlası değil. Dalar malar ama dayağını da yer. Fuji adaya yanında çöpten hallice iki koramiral ve sürüyle çöp adamla gelmiş Dof'u ve tüm tayfasını tutuklamaya, bunun daha neresini açalım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık