Eline yakışmaz bence :/Seride 1 tane görülmesi Cavin kalitesini mi düşürüyor?
Sanan seride şuana kadar yüzlerce Kılıç ustası gördük 10 tane saysan öp başına koy :/
İnce. Herkes göremez ^^Bobbin kılıç ustası çıkar mı acep?
Ha işte anca sana göre yakışmaz Cavin kalitesinden dolayı değil.Eline yakışmaz bence :/
Ben en üst düzey adamlara yakıştırmıştım. Yoksa Fujiyi ve Green Bull'u sayarsın. Bi tanede Zoro bulsa 12 tamamlanır.Shanks'ın kılıç, Kokotou Yoru, Kaido'nun kılıç ustası, Big Mom'ın kılıç ustası, Vista'nın kılıçlar. Bunların dışında Wano'da iki tane çıkar, bir tane de Gorosei'de var. Kalanını da siz bulun artık.
Bunun baya olabilitesi yüksek.Teşekkür ettim.
Üç gözlünün üçüncü gözü hakkında geleceği görüyor desek Balıkadam adasında vardı öyle tahmin eden biri, o yüzden zannetmiyorum.
K.hakisi çok gelişmiş olabilir, tabi bunun için illa göze gerek yok.
Paraliz etmek ile ilgili bir güç belki. Kişiyi taşa çevirme olayı da kullanıldı yalnız o da çıkmayabilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor şu an.
Edit:Belki insanları kontrol edebiliyordur, Dof gibi değil ama kişinin beyniyle oynuyor hesabı.
Güç konusunda Bobbin çok iddialı göründü benim gözüme. Ama tabi göreceğiz.
Üçüncü gözle iyiyi kötüyü ayırt ediyordur.Ruh gücünü seziyodur.Auraları görmek gibi.Teşekkür ettim.
Üç gözlünün üçüncü gözü hakkında geleceği görüyor desek Balıkadam adasında vardı öyle tahmin eden biri, o yüzden zannetmiyorum.
K.hakisi çok gelişmiş olabilir, tabi bunun için illa göze gerek yok.
Paraliz etmek ile ilgili bir güç belki. Kişiyi taşa çevirme olayı da kullanıldı yalnız o da çıkmayabilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor şu an.
Edit:Belki insanları kontrol edebiliyordur, Dof gibi değil ama kişinin beyniyle oynuyor hesabı.
Güç konusunda Bobbin çok iddialı göründü benim gözüme. Ama tabi göreceğiz.