luffy 10sa, zoro en fazla 8 dir
zoro fanı olmanında bir düsturu var. adamı benim gibi karizma buluyorsanız, tamam sıkıntı yok. ama marcoyu veya beckmanı sevipte, ama ama marco wbden güclü, beckma,n shanksten güclü demek ne kadar komikse... aynısı zoro ve luffy içinde gecerli.
2 yıl önce 1.5 kat güc farkı vardı, eniess lobbyde. tuttu zoro maymunlarla oynarken, luffy amirallerin karsısına cıkıp, zoronun diz cöktügü adama bile kendini harcatmadı. tamam lastik kadar absürd bir güc yok... luffyde zekada yok, en azından normal hayatta... sonra bas karakter oldugu için kayırılıyorda... yani torpilde bence var bunada eyvallah.
ama zoro nere, luffy nere. heleki g4ten sonra... adam dofa bir koydu, aklı alındı dofun. sanji inanın o saldırıda ölmese bile, ayaga kalkıp zor dogrulur. hadi zoro kalkıp dogrulsun
akıl var, mantık var. doflamingo, kendi tayfasıyla oynar. luffy, dofu yenicek. zoro dagı kestiyse ne olmus ? picayı yendiyse ne olmus ? az objektif olun. hayvan gibi güclenmiş zoro , ama korsanlar kralı > en iyi kılıc ustası. bu asla degişmez. luffy atıl zoro diyecek, zoroda sinir olsamda tamam diyecek. e.odanın mangasında işler böyle, kendi fantezi dünyanız size kalmıs arkadaslar
su muhabbeti yapmanın mantıgı yok. ben zoro, lawı alabilirmi diye kafamda tartıyorum, belki diyorum. ama luffy ikisindende üstün... apacık belli oldu bu son bölümde.