955 değil miydi?Öyle ama 944 spoileri yemek bu bölüm için bile kötü.
Ayrıca o kadar şanslı değiliz bence, 150 bölüme birilerini öldürmez Oda. :/
955 değil miydi?Öyle ama 944 spoileri yemek bu bölüm için bile kötü.
10 günlük dövüşse eğer dediğin gibi olabilir. Ben 944 diye duydum söylentiyi.955 değil miydi?
Ayrıca o kadar şanslı değiliz bence, 150 bölüme birilerini öldürmez Oda. :/
Ne zamandan beri One piece'te 1 gün 1 bölümde geçiyor, 6 ay 600 bölüm sürdü.10 günlük dövüşse eğer dediğin gibi olabilir. Ben 944 diye duydum söylentiyi.
944 te kuru kafa var. 955 te Haç şeklinde kocaman mezar taşına denk geliyor. Bakalım Oda gene huyunu süredürecek mi :/10 günlük dövüşse eğer dediğin gibi olabilir. Ben 944 diye duydum söylentiyi.
Kesinleşen bir şey yok esnekliği iyice artan lastik Zoro gibi bir kılıç ustası tarafından rahatlıkla kesilebilir.Dof sonraki sayı G4'ün havasını alsında gör.Ne demiştim ben zamanında.
Luffy vs Zoro & Sanji = Win Luffy
Bu bölümle birlikte birlikte kesinleşti
Geçenki ağır zoro fanı. :SKesinleşen bir şey yok esnekliği iyice artan lastik Zoro gibi bir kılıç ustası tarafından rahatlıkla kesilebilir.Dof sonraki sayı G4'ün havasını alsında gör.
Zoro ölürse seri farklı bir boyuta taşınır ama ölmesini beklemiyorum.
zorofan :/Kesinleşen bir şey yok esnekliği iyice artan lastik Zoro gibi bir kılıç ustası tarafından rahatlıkla kesilebilir.Dof sonraki sayı G4'ün havasını alsında gör.
İnanılmaz.
Edit: Bu biraz değişik olmuş ama Oda tarzı ile düşününce Sanji'yi ağlatmadan da çok efsane bir şeyler çıkarır.
Ya yapma kardeşim. Artık şu adamları karşılaştırmaya bırakalım. Sebdiğim iki karakteri.:S Zoro'da baya güçlü. Ama bir gerçek var ortada.Kesinleşen bir şey yok esnekliği iyice artan lastik Zoro gibi bir kılıç ustası tarafından rahatlıkla kesilebilir.Dof sonraki sayı G4'ün havasını alsında gör.