Alpamis
İyi cevap veren yok. Demek düşünen yokmuş.Akainu'n gelip kolay bir şekilde Luffy'i yeneceğini düşünenler var mı hala ?
İyi cevap veren yok. Demek düşünen yokmuş.Akainu'n gelip kolay bir şekilde Luffy'i yeneceğini düşünenler var mı hala ?
Susayım dedim ama kardeşim gerçekten ciddi misin? Akainu Luffy'le top gibi oynar. Tek bir darbeyi tuttursa ölüp gidecek Luffy dediğin kişi...Akainu'n gelip kolay bir şekilde Luffy'i yeneceğini düşünenler var mı hala ?
20 yıl daha önceye gitseydin. Hem orada bile ağzına kadar dolu luffy ile anca kapışıyor marimo nereye luffye denk dövüşecek neyse bu tartışmada yokum diyeceğim tek söz luffy zorodan 2-3 gömlek üstün bana göre.:/
[video=youtube;SJkTr6kowZQ]https://www.youtube.com/watch?v=SJkTr6kowZQ[/video]
Bu iki üyeden şikayetçiyim Ban pls :SHakkaten ya. Keşke balık adam adasına falan gitseydi de fish man karate öğrenseydi. Bir yerden su bir yerden alev atardı. Şimdi Kıvırtip kivirtip tekme atacak
Tensei-sama :/
Yahu Akainu kimle top gibi oynadı da Luffyle oynayacak ? Akainu yener ama bu kolay olmaz bundan bahsediyorum.Susayım dedim ama kardeşim gerçekten ciddi misin? Akainu Luffy'le top gibi oynar. Tek bir darbeyi tuttursa ölüp gidecek Luffy dediğin kişi...
O çıkıyor bu mantıkla doğru.Nami>Luffy+Zoro
Senin yüzünden Luffy fanlarının adı kötüye çıkıyor,hep koz veriyorsun onlara ://Yahu Akainu kimle top gibi oynadı da Luffyle oynayacak ? Akainu yener ama bu kolay olmaz bundan bahsediyorum.
Luffy mahalle karılarına acımazYahu Akainu kimle top gibi oynadı da Luffyle oynayacak ? Akainu yener ama bu kolay olmaz bundan bahsediyorum.