3 gözlü kız güzel bence Çok opTamam Monet konusunda haklısın. 3 gözlü ucubeyi pas geçiyorum :/ Bonney zaten dediğin gibi kaptan ve bizimkilerin yanına yaklaşamaz.
3 gözlü kız güzel bence Çok opTamam Monet konusunda haklısın. 3 gözlü ucubeyi pas geçiyorum :/ Bonney zaten dediğin gibi kaptan ve bizimkilerin yanına yaklaşamaz.
Karakterine göre fikrim değişebilir ama bence de hoş.3 gözlü kız güzel bence Çok op
Bi ağlak prenses havası varKarakterine göre fikrim değişebilir ama bence de hoş.
Yapalım sana. Olmadı çernobile 3-5 kişi atar 3 gözlü olmalarını umut eder gene ayarlarız birşeyler :/3 gözlü kız güzel bence Çok op
Aynen big mom eğer ona katılmazsa ülkesindeki herkesi öldürecekmiş. O da insanları için gücünü feda etmiş, evine dönmek istiyormuş ama şeker sever vahşi big mom onu bırakmıyormuş. Sonra Luffy geliyor,durumuna üzülüyor, şeker nineyi tekmeleyeceğim diye dolaşıyor,bir şekilde tekmeliyor, 3 gözlü hatun mutlu oluyor, sanji ile vedalaşıyorlar ve ülkesine dönüyor.Bi ağlak prenses havası var
Ulan ne ön yargılı canlılarsınız. Bizimkilerde 3 kafalı hadi lan bunu açıkla vicdansız :/ Mis gibi hatun birde bana sanki psiko çıkacak gibi duruyor tadından yenmez kızımızın.Tamam Monet konusunda haklısın. 3 gözlü ucubeyi pas geçiyorum :/ Bonney zaten dediğin gibi kaptan ve bizimkilerin yanına yaklaşamaz.
Aynen.Geçen koydum zaten Cavendish diye.Dresrosa"ya gelmeden önce Cavendish bi şeyler yapmış.Harcanıyodum diyor bi karede.Zor ama Shanks ile bi olayı çıkabilir.Ondan Beckman"a benzettim.
Sırasıyla; Dressrosa, Jimbe ve Crocodile.O karade sol üstte ki de Karasakal ve oturan da Shiryu büyük ihtimal.
Oğlum niye evladınmış gibi sahiplendin 3 gözlüyü hahahahah ulan yaUlan ne ön yargılı canlılarsınız. Bizimkilerde 3 kafalı hadi lan bunu açıkla vicdansız :/ Mis gibi hatun birde bana sanki psiko çıkacak gibi duruyor tadından yenmez kızımızın.
Lol Bonney kimin yanına yaklaşamıyor la(ahahahahhahahahahahahah) Tamam hadi bizimkiler daha güzel de ama yanına yaklaşamıyor ne demek. :/
Neyse sonuç olarak kadın korsan var işte.
Gazete okuyan mı Croco ? Diğeri aynı Karasakal ?Sırasıyla; Dressrosa, Jimbe ve Crocodile.
Gizli favorilerimin arasında.Oğlum niye evladınmış gibi sahiplendin 3 gözlüyü hahahahah ulan ya