Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi ağlak prenses havası var :D
Aynen big mom eğer ona katılmazsa ülkesindeki herkesi öldürecekmiş. O da insanları için gücünü feda etmiş, evine dönmek istiyormuş ama şeker sever vahşi big mom onu bırakmıyormuş. Sonra Luffy geliyor,durumuna üzülüyor, şeker nineyi tekmeleyeceğim diye dolaşıyor,bir şekilde tekmeliyor, 3 gözlü hatun mutlu oluyor, sanji ile vedalaşıyorlar ve ülkesine dönüyor.

Tamam Monet konusunda haklısın. 3 gözlü ucubeyi pas geçiyorum :/ Bonney zaten dediğin gibi kaptan ve bizimkilerin yanına yaklaşamaz.
Ulan ne ön yargılı canlılarsınız. Bizimkilerde 3 kafalı hadi lan bunu açıkla vicdansız :/ Mis gibi hatun birde bana sanki psiko çıkacak gibi duruyor tadından yenmez kızımızın.

Lol Bonney kimin yanına yaklaşamıyor la(ahahahahhahahahahahahah) Tamam hadi bizimkiler daha güzel de ama yanına yaklaşamıyor ne demek. :/
Neyse sonuç olarak kadın korsan var işte.

Ulan ne ön yargılı canlılarsınız. Bizimkilerde 3 kafalı hadi lan bunu açıkla vicdansız :/ Mis gibi hatun birde bana sanki psiko çıkacak gibi duruyor tadından yenmez kızımızın.

Lol Bonney kimin yanına yaklaşamıyor la(ahahahahhahahahahahahah) Tamam hadi bizimkiler daha güzel de ama yanına yaklaşamıyor ne demek. :/
Neyse sonuç olarak kadın korsan var işte.
Oğlum niye evladınmış gibi sahiplendin 3 gözlüyü hahahahah ulan ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık