Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyvallah. Hele hele heriflere bak neler çıkarıyorlar mangadan. Güzel, hoşuma gitti benim de. Bakalım ne çıkacak Sanji reisin geçmişinden.

Böyle yazmış eleman

Eğer One Piece forumlarını takip ediyorsanız, Sanji hakkında yazılmış birçok teori mevcut. Bunların arasında en ilgimi çeken ve olasılığı yüksek olan Sanji’nin All Blue bölgesinin varisi olması. Kuzey Denizi’nde doğan Sanji’nin geçmişine dair bir şey bilmiyoruz. Sanji’nin All Blue’yu bulmak istemesinin sebebi, kandan gelen bir miras. Kendisi bunun farkında. Hükümet bunun farkında. Ancak açıklanmaması gerekiyor. Çünkü All Blue’nün gerçekliği saklanmış vaziyette. Burada da iş biraz Robin’e düşecek gibime geliyor. Sanji’nin All Blue’yu bulmak istemesinin sebebi de, mirasını arıyor olması.

Bi de söylemeyi unuttum. Sanji'nin fotoğraf mevzusunda Yeni Dünya zamanı yeni Çekilen fotoğraflarda bile Sanji'nin özellikle yüzünün görünmeyişi vurgulanmış. Yani bu denizci fotoğrafçıları en efsane korsanların bile fotoğrafını çekebilen adamlar. Sanji'yi çekmemeleri abes olurdu.
Doğru ve ya yanlış, güzel teori bence.

Onu karıştırma işte :D Yanlışlık manlışlık adam fotoda yok aga :D Sanji'nin kendisi saklama durumu olmasa dahi prens çıkma durumu olabilir.

Bu arada avatar güzel :good:
Peki o foto işini unuttum say. :D Prens çıksın tabi yakışır gönlümüzün prensine.

En sevdiğim avatarlarımdan birisi,Sanji reyiz olunca normal tabi. :cool:

Çok güzel bir teori.

Kısaca diyor ki: Sanji, Noland hikayesinde geçen kırmızı-beyazlı kalenin prensi. Bu kale birkaç defa daha seride gösterildi (Law Flashback), yani Oda Orayı unutmadı. Bu yüzden Sanji özellikle fotoğrafının çekilmesini istemiyor olabilir demiş. Çünkü Çocukken kaçtığı Krallık tarafından ve denizciler tarafından deşifre olmak istemiyormuş. Aynı sebepten takma ad olarak "MR. Prince" ismini kullanmış.

Bunun dışında Violet'e "kadınların ağlamasına dayanamam" tarzı söylemlerinin sebebinin Çocukken annesinin ağlamasını gördüğü için olabileceği söylenmiş. Ve fark ettiyseniz tayfada geçmişi aydınlanmamış tek kişi Sanji. Aşçılıktan önce ne yaptığı belli değil. Tabi Kuzey Mavi'den geliyor olması ve bunu tayfaya çok geç söylemesi de bu teoriyi kuvvetlendiriyor. Bir de görünmezlik meyvesini istemesinin asıl sebebinin deşifre olmak istemeyişi olduğu söylenmiş.

Chopper'ın dile getirdiği Sanji'nin çok nadir bulunan bir kan grubuna sahip olduğu bilgisi de kullanılmış. RH- kan grubu olduğu ve bunu sadece asil soydakilerde bulunduğu vs. söylenmiş.
Bence de çok güzel olmuş. Bu çıkmasa bile buna yakın bir şey çıksın gerçekten hoşuma gitti.

kadınların ağlamasına bu kadar neden tepki gösterir ki bebeliğinden kalma bir şey olmasa. 7-10 yaşından sonra gitti ne olduğu belli olmayan adamların içinde yaşadı. Bu hassaslık nereden derler adama.
Görünmezlik meyvesi ve foto olayı da cuk oturmuş ana hikayeye valla abi umarım bu çıkar yahu bu olmasa bile buna yakın bir şey çıksın. Helal olsun diyem birde

Çok güzel bir teori.

Kısaca diyor ki: Sanji, Noland hikayesinde geçen kırmızı-beyazlı kalenin prensi. Bu kale birkaç defa daha seride gösterildi (Law Flashback), yani Oda Orayı unutmadı. Bu yüzden Sanji özellikle fotoğrafının çekilmesini istemiyor olabilir demiş. Çünkü Çocukken kaçtığı Krallık tarafından ve denizciler tarafından deşifre olmak istemiyormuş. Aynı sebepten takma ad olarak "MR. Prince" ismini kullanmış.

Bunun dışında Violet'e "kadınların ağlamasına dayanamam" tarzı söylemlerinin sebebinin Çocukken annesinin ağlamasını gördüğü için olabileceği söylenmiş. Ve fark ettiyseniz tayfada geçmişi aydınlanmamış tek kişi Sanji. Aşçılıktan önce ne yaptığı belli değil. Tabi Kuzey Mavi'den geliyor olması ve bunu tayfaya çok geç söylemesi de bu teoriyi kuvvetlendiriyor. Bir de görünmezlik meyvesini istemesinin asıl sebebinin deşifre olmak istemeyişi olduğu söylenmiş.

Chopper'ın dile getirdiği Sanji'nin çok nadir bulunan bir kan grubuna sahip olduğu bilgisi de kullanılmış. RH- kan grubu olduğu ve bunu sadece asil soydakilerde bulunduğu vs. söylenmiş.
Çok güzel teori gerçekten.

Orada gezerken şunu da buldum Shanks teorisi.

[YOUTUBE]GtpPDQ8wlh4[/YOUTUBE]

Bu bana çok olası geldi ama ben burada meyveden ziyade h. haki etkisi bekliyorum. Shanks'ta meyve olduğunu sanmıyorum. Bu zaman bükme/yavaşlatma olayı yüzünden h. hakiden korkuluyor olabilir. Bu arc da h. haki ile beklentilerimiz havada kaldı gibi. Gerçi daha vs bitmedi. İnşallah gösterirler h. haki ile ilgili bir şeyler. Düşününce çok şeyler çıkar ama düşün düşün nereye kadar. Arkadaş sağolsun videoya bakarken güzel şeyler buldum orada :)

Teşekkürler @Phoenix :)

Edit: Videoda da bahsetmişler h. haki olabilir diye. Yazmayı unutmuşum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık