Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Laf atacam diye de çarpıtma. :/
Daha yeni Doffy ye saydı sebeplerini. Rebecca ve Franky asıl sebepler, gerisi hikaye. :S
Robin de açıklamasını yaptı son bölümde, tabi görmek isteyene. :(
Rebecca hadi neyse kişisel meseleden sana kıl oluyorum durumu olabilir de Franky saçmalık.Neymiş efendim Franky paşa ülkeyi beğenmemiş sebebe bak. :D Her gidilen yerde yönetimi beğenmeyince gidip dalsın o zaman luffy krala.

Çok ilginç Luffy'yi Luffy yapan değerlere takılıyorsunuz ya. Adamın mottosu denizlerdeki en özgür kişi olan KK olmak. Yani kafasına eseni yapmak arkadaşlarını incitti diye dünya hükümetine savaş açmak yemek veren kişileri doğradı diye Zoro'ya saldırdığında unutmayalım adamın kendi değerleri var onlara göre haraket ediyor genelde içinde kötülük olmayan insanları seçiyor. Herkesin ağzından düşmeyen seri shounen be abi bu kadar lafını bende kullanayım bari yani eğlenceli iyilik meleği bir karakter olması normal adam Luffy böyle çizmek istediğini sürekli uzayıp şaklabanlıklar yapması istediğini dile getirdiği halde. Önce onu komik durumlara düşürüp ciddileşmesi gerektiği yerde ciddileştirip bu olayı böyle devam ettiryor. Bunlarabir bütün olarak bakıldığında seriye hepimizi bağlayan sebepler. Lan yoksa 23 yaşında adamım gelip çoluk çocuk şeyleriyle mi uğraşcam ama One Piece'i One Piece yapan ana etken Luffy'nin bu durumları arkadaşlar. Çok sahsına münhasır bir kişilği olduğun için tutuyor manga bence bu kadar.

Rebecca hadi neyse kişisel meseleden sana kıl oluyorum durumu olabilir de Franky saçmalık.Neymiş efendim Franky paşa ülkeyi beğenmemiş sebebe bak. :D Her gidilen yerde yönetimi beğenmeyince gidip dalsın o zaman luffy krala.
Çarpıtma lütfen. :/
Her gidilen ülkede düzeni beğenmedi diye kırala dalmıyor. :(
Tayfasından biri bişi diyor ve gerisi umrumda olmuyor, çok basit ve anlaşılması kolay aslında. :S

Az biraz korsanları araştır, yaptıklarını araştır daha sonra konuş. Kara Murat filmleri ile korsanlığı bağdaştıran birisine laf anlatmakla uğraşamam. Korsanlık ne onu biraz araştır, daha sonra cevap veririm. Oda neredeyse her şeyi tarihten ve belli kişilerden mangaya neredeyse bire bir uygularken korsanlığı böyle göstermesi sana saçma gelmiyor mu? Korsan dediğin Doff gibi olur, korsan dediğin Kid gibi olur, korsan dediğin BB gibi olur. Boş kahramanlıklarla uğraşmaz.

Kahramanlık peşinde koşuyor işte uzatmanın alemi yok.
Kardeşim kafamı almıyor.One Piece'teki korsan kavramı ile gerçek Korsan kavramı aynı değil işte.

Millete af atcağına git kendin araştır Korsan nedir.Korsan dediğin şey deniz haydutudur.Deniz araçlarına saldırp ganimet yağmalar.Dof bu dediklerinden hangisi yapmış.Dof hangi deniz aracına saldırıp yağmalamış.BB'nin ne korsanlığını gördün??Gemisi olmayan BB korsandır diyorsan asıl ben senin gibi yarım akıllı ile muhattap olmam.

Roronoa Zoro

Kardeşim kafamı almıyor.One Piece'teki korsan kavramı ile gerçek Korsan kavramı aynı değil işte.

Millete af atcağına git kendin araştır Korsan nedir.Korsan dediğin şey deniz haydutudur.Deniz araçlarına saldırp ganimet yağmalar.Dof bu dediklerinden hangisi yapmış.Dof hangi deniz aracına saldırıp yağmalamış.BB'nin ne korsanlığını gördün??Gemisi olmayan BB korsandır diyorsan asıl ben senin gibi yarım akıllı ile muhattap olmam.
Seviyeni belli ettin, kafana göre çarpıttın konuları. Seviyenden bilgin belli oluyor. Kara Murat filmleriyle korsanlığı bağdaştırmaya devam et işine gelmeyince hakaret eden şahsiyet.

Az biraz korsanları araştır, yaptıklarını araştır daha sonra konuş. Kara Murat filmleri ile korsanlığı bağdaştıran birisine laf anlatmakla uğraşamam. Korsanlık ne onu biraz araştır, daha sonra cevap veririm. Oda neredeyse her şeyi tarihten ve belli kişilerden mangaya neredeyse bire bir uygularken korsanlığı böyle göstermesi sana saçma gelmiyor mu? Korsan dediğin Doff gibi olur, korsan dediğin Kid gibi olur, korsan dediğin BB gibi olur. Boş kahramanlıklarla uğraşmaz.

Kahramanlık peşinde koşuyor işte uzatmanın alemi yok.
Oda Luffy'ye korsan diyor ve bu onun dünyası. Uzatmanın alemi yok. :(

Sen turgut reisi barbaros hayrettini vs bir araştır.
Onlar korsan değil, sen de zahmet olmayacaksa bir araştır. :/
One piece ile gerçek dünyayı kıyaslamanızı anlayamıyorum. :S
Halbuki biri kurgu, fantezi. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık