Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cedric

Millet onca sene bekledikten sonra Dragon gözükür gözükmez ölüyomuş bide :D
Seri de Oda birilerini eksiltecek ise bu ikisinden biri olacak düşüncesindeyim. Olmasını istemem ama. :D Dragon ölse Luffy belki Ace'e ağladığı üzüldüğü kadar harap olmaz. :D Devrim ordusunda İva ve Sabo'nun başı tehlike de olsa koşar belki ama Dragon da ne yapacağını kesdiremiyorum. Belki Logue Town da beni kurtarmıştı deyip koşabilir de. :D

Seri de Oda birilerini eksiltecek ise bu ikisinde biri olacak düşüncesindeyim. Olmasını istemem ama. :D Dragon ölse Luffy belki Ace'e ağladığı üzüldüğü kadar harap olmaz. :D
Yüzünü bile bilmiyor ama saboyu kurtardığını falan öğrense bir iki karşılaşsalar falan sever muhtemelen babasını tabi nerelerdeydin şimdiye kadar muhabbetini ben bile merak ediyorum bıraktın luffyi gittin yangın çıkmış luffyde orada bihabersin falan.

Cedric

Yüzünü bile bilmiyor ama saboyu kurtardığını falan öğrense bir iki karşılaşsalar falan sever muhtemelen babasını tabi nerelerdeydin şimdiye kadar muhabbetini ben bile merak ediyorum bıraktın luffyi gittin yangın çıkmış luffyde orada bihabersin falan.
Sabo'yu besleyip, büyüttün, eğittin, beni unuttun. :hhh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık